Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Hellvig a inceput in politica ducand geanta lui Voiculescu, tradandu-l pe Antonescu. Maine il va trada si pe Iohannis daca ii va fi mai bine

B1 B1,
Traian Basescu: Hellvig a inceput in politica ducand geanta lui Voiculescu, tradandu-l pe Antonescu. Maine il va trada si pe Iohannis daca ii va fi mai bine

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca a fost un soc anuntarea axei noi Bucuresti-Berlin-Washington de catre Eduard Hellvig,. continuă pe B1

Traian Basescu: Hellvig a inceput in politica ducand geanta lui Voiculescu, tradandu-l pe Antonescu. Maine il va trada si pe Iohannis daca ii va fi mai bine (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca a fost un soc anuntarea axei noi Bucuresti-Berlin-Washington de catre Eduard Hellvig,.

Basescu: Hellvig i-a dus geanta lui Voiculescu

Fostul presedinte Traian Basescu discuta, marti, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de la B1 Tv, despre numirea lui Eduard Hellvig la SRI, despre situatia Elenei Udrea, despre cine este la putere si cine in opozitie, dar si despre pozitia actualului presedinte Klaus Iohannis, in disputele ce vizeaza SRI.

Traian Basescu, despre Eduard Hellvig la sefia SRI: A fost un soc anuntarea axei Bucuresti - Berlin - Washington / E o numire gresita, Romania avea nevoie in fruntea serviciilor secrete de doi atlantisti

Traian Basescu a declarat marti seara ca pentru el a fost un soc anuntarea de catre Eduard Hellvig a unei noi axe a securitatii euro-atlantice Washington-Berlin-Bucuresti, vorbind in termeni duri despre propunerea presedintelui Klaus Iohannis pentru sefia SRI, pe care il acuza ca a intrat in politica ducand geanta lui Dan Voiculescu si ca l-a tradat pe Crin Antonescu. In ceea ce priveste viata sa dupa terminarea mandatului de presedinte, Traian Basescu afirma ca se simte extraordinar de bine iar singura sa grija este cum va evolua cazul Elenei Udrea, in care are in continuare incredere.

Traian Basescu: Sper ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, este cea mai mare investitie politica a mea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, intr-un interviu televizat, ca spera ca Elena Udrea sa nu fie condamnata, pentru ca aceasta este cea mai mare investitie politica a lui. Eu sper s.

Punctul de intalnire. Traian Basescu are viitor. Penal

In momentul de fata, exista pe rol patru cauze penale importante in care apare numele lui Traian Basescu. Basescu-Bercea : Spaga a ajuns la Traian Basescu2. Dosarul Microsoft. Un fost ministru si lider.

Traian Basescu: Daca si Iohannis face un mic efort, Ponta nu mananca oua rosii la Palatul Victoria

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, in emisiunea Ultimul Cuvant de pe B1 TV, ca, daca ar fi in locul lui Klaus Iohannis ar schimba guvernul. Un presedinte care nu are un guvern n.

Traian Basescu: Perspectiva e sa fie daramat Guvernul Ponta. Daca si Iohannis face un mic efort, Ponta nu mananca oua rosii la Palatul Victoria (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti seara, in emisiunea Ultimul Cuvant de pe B1 TV, ca, daca ar fi in locul lui Klaus Iohannis ar schimba guvernul. Un presedinte care nu are un guvern n.

Traian Basescu: Finantarea partidelor de la buget, un pas inainte spre asanarea coruptiei

Fostul presedinte Traian Basescu a dezvaluit, marti seara, in emisiunea Ultimul Cuvant de pe B1 TV, ca alegerile prezidentiale din 2014 au costat 9,6 milioane de lei, aratand ca Romania are o.

Traian Basescu: Finantarea partidelor de la buget, un pas inainte spre asanarea coruptiei (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a dezvaluit, marti seara, in emisiunea Ultimul Cuvant de pe B1 TV, ca alegerile prezidentiale din 2014 au costat 9,6 milioane de lei, aratand ca Romania are o problema.

Traian Basescu: Am fost la Elena Udrea acasa, in arestul la domiciliu. incerc s-o conving ca n-am abandonat-o (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a dezvaluit, marti seara, in emisiunea Ultimul Cuvant de pe B1 TV, ca vorbeste cu Elena Udrea in fiecare zi si ca a mers la ea acasa, in arestul la domiciliu,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3207 seconds )