Libnet.ro
UNICEF

10:15

Traian Basescu, interventie telefonica cu limba impleticita la o emisiune TV: A mancat o salata cu otet

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, interventie telefonica cu limba impleticita la o emisiune TV: A mancat o salata cu otet

Traian Basescu a avut o interventie mai putin obisnuita, marti seara la Digi 24. Fostul presedinte a fost contactat telefonic cu privire la situatia incordata din Statele Unite. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre protestele din SUA: Sistemul capitalist a ajuns la o limita. Ar trebui umanizat Prin atitudinea lui Donald Trump, Statele Unite au devenit destul de izolate. E chiar lipsa de inteligenta (VIDEO)

Traian Basescu a comentat, pentru B1 TV, situatia din Statele Unite, acolo unde proteste violente au loc in zeci de orase dupa moartea lui George Floyd, un barbat de culoare, in timpul unei interventii a.

Traian Basescu, implicat intr-un accident rutier fara victime. Masina de politie din fata coloanei oficiale in care se afla fostul presedinte, lovita de un sofer care i-a taiat calea (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a fost implicat intr-un accident rutier usor, duminica dimineata, in Bucuresti. Antemergatorul coloanei oficiale, in care se afla si eurodeputatul, a lovit o masina care.

Traian Basescu, implicat intr-un accident rutier pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitala. Ce s-a intamplat cu masinile din coloana oficiala

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a fost implicat intr-un eveniment rutier, sambata, dimineata, dupa ce masina in care circula, in coloana, a intrat in coliziune cu autoturismul de Politie care deschidea drumul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )