Libnet.ro
UNICEF

21:30

Traian Basescu a intrat in istoria Romaniei ca presedintele care a facut ce-a vrut din Justitie. A facut peste 4200 de schimbari in sistemul judiciar

Antena3 Antena3,
Traian Basescu a intrat in istoria Romaniei ca presedintele care a facut ce-a vrut din Justitie. A facut peste 4200 de schimbari in sistemul judiciar

Traian Basescu a facut cele mai multe schimbari in justitie dintre toti presedintii Romaniei. Actualul presedinte a emis in fiecare luna de mandat cate 50 de decrete de schimbare a procurorilor si judecato. continuă pe Antena3

Presedintele Traian Basescu participa la ANIVERSAREA a 120 de ani de la iNFIINTAREA ...

UPDATE: Traian Basescu a ajuns la Santierul Naval Constanta SNC). Presedintele a fost foarte prompt, sosind la aniversare cu un minut inainte de ora 13:00. _ _ _ _ Presedintele Traian Basescu participa, vineri, la aniversarea a 120 de ani de la infiintarea Santierului Naval Constanta, potrivit unui comunicat al Administratiei Preziedentiale remis Romania libera. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, va avea vineri, 5 octombrie a. c. , urmatorul program public: ora 13:00, Santierul .

Traian Basescu: Viata pe mare a facut din mine un politician greu de omorat

Presedintele Traian Basescu a declarat vineri, la Constanta, ca partea vietii sale in care a navigat ca si comandant de nava a facut din el un politician greu de omorat, mentionand ca in politica nu te poate speria nimic comparativ cu ceea ce se poate intampla pe mare, relateaza Agerpres.

Traian Basescu despre nava Biruinta: Aceasta scula magnifica pe care am dus-o intotdeauna la destinatie

Prezent la Santierul Naval Constanta, presedintele Romaniei, Traian Basescu, a vorbit despre cariera sa de comandant de nava, spunand ca petrolierul Biruinta, pe care l-a condus, a fost o scula magnifica,.

Presedintele Traian Basescu a semnat decretele de eliberare din functie a 4 magistrati

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretele prin care sunt eliberati din functie, in vederea pensionarii, 4 magistrati, informeaza Mediafax. Printre cei 4 magistrati se numara si Gratiana Daniela .

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea ce mareste indemnizatia pentru mame

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea care majoreaza indemnizatia pentru mame. Seful statului a semnat, luni, decretul care prevede cresterea indemnizatiei de la 75% la 85% din venitul net. Ministrul Munci.

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea ce mareste indemnizatia pentru mame

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea care majoreaza indemnizatia pentru mame. Seful statului a semnat, luni, decretul care prevede cresterea indemnizatiei de la 75% la 85% din venitul net. Ministrul Munci.

Prima vizita oficiala a presedintelui de la reintoarcerea la Cotroceni: Traian Basescu ...

UPDATE: Traian Basescu a ajuns la Santierul Naval Constanta SNC). Presedintele a fost foarte prompt, sosind la aniversare cu un minut inainte de ora 13:00. Intrebat de jurnalisti de cand nu a mai fost la Santierul Naval Constanta, el a spus ca de un an. Este prima aparitie publica oficiala a presedintelui de la reintoarcerea acestuia la Cotroceni, in urma refendumului din 29 iulie. _ _ _ _ Presedintele Traian Basescu participa, vineri, la aniversarea a 120 de ani de la infiintarea .

Traian Basescu, la Santierul Naval din Constanta: Este o societate de care ma simt legat sufleteste. Aici am simtit responsabilitate

Presedintele Traian Basescu a vizitat vineri Santierul Naval din Constanta. Seful satului a participat la sarbatorirea a 120 de ani de la infiintarea santierului si a zece ani de la privatizarea acestuia. in.

Traian Basescu a promulgat legea de majorare a indemnizatiei pentru mame

Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretul pentru promulgarea legii privind indemnizatia pentru mame. Legea prevede majorarea indemnizatiei la 85% de la 75% din cuantumul venitului net.

Traian Basescu participa vineri la celebrarea a 120 de ani de la infiintarea Santierului Naval din Constanta

Presedintele Traian Basescu a ajuns, vineri, la Santierul Naval Constanta, unde participa la celebrarea a 120 de ani de la infiintarea santierului si a zece ani de la privatizarea acestuia, fiind prima aparitie publica oficiala a acestuia de la reintoarcerea la Cotroceni, transmite Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )