Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, intrebat ce va face daca nu va obtine un post de senator: Cresc nepotii! (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, intrebat ce va face daca nu va obtine un post de senator: Cresc nepotii! (VIDEO)

Traian Basesu este pregatit de un eventual esec electoral. Invitat la Televiziunea publica, fostul presedinte a afirmat ca daca nu va intra in Parlament ca senator se va ocupa de creserea nepotilor,. continuă pe B1

Traian Basescu va depune joi juramantul pentru a obtine cetatenia moldoveneasca

Fostul presedinte Traian Basescu si sotia sa, Maria, depun juramantul pentru a obtine cetatenia moldoveneasca. Ceremonia va avea loc, joi, la Ambasada Republicii Moldova la Bucuresti, scrie.

Traian Basescu, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: Maia Sandu va castiga alegerile prezidentiale. Tara va ramane pro-Europa si pro-Romania

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca Maia Sandu va obtine 53% din voturi, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova.

Daca liderii din sanatate ar fi activat mecanismele europene din primul moment, numarul victimelor ar fi fost mai mic. Traian Basescu, mesaj la un an de la tragedia din Colectiv

Presedintele PMP Traian Basescu a avut pe pagina sa de Facebook un mesaj despre situatia creata de tragedia din clubul Colectiv. Basescu este de parere ca daca liderii din sanatate care cunosteau situatia.

Traian Basescu, despre activitatea institutiilor de forta: Eu cred ca a fost un exces formidabil in cazul fiicei mele

Invitat in platoul postului B1 TVla emisiunea Talk B1, moderata de Nadia Ciurlin, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a vorbit despre actiunile SRI, mentionand ca institutia de forta face exces de zel .

Traian Basescu, prima reactie dupa alegerile din Moldova: Maia Sandu va castiga alegerile prezidentiale cu 53%

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, isi exprima public parerea despre rezultatele preliminare ale alegerilor prezidentiale din primul tur si face afirmatii despre castigatorul din.

Traian Basescu ataca propaganda mincinoasa care il califica drept un politician penal: Mi-am facut public cazierul pentru a arata ca nu am fost condamnat si nu am calitatea de inculpat

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si-a publicat cazierul judiciar pe pagina de Facebook, aratand ca propaganda mincinoasa a anumitor jurnalisti este nejustificata, el nefiind condamnat penal si nici nu are calitatea de inculpat.

Traian Basescu: in turul doi voi vota pentru Maia Sandu

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, care detine si cetatenia Republicii Moldova, a declarat luni, 31 octombrie, in cadrul unei emisiuni de la B1TV, ca nu a avut posibilitatea sa voteze in turul intai al alegerilor prezidentiale, insa promite sa o faca in turul doi.

Traian Basescu, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: in turul doi voi vota pentru Maia Sandu

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni, prntru Stirile B1 TV, ca la turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova va vota pentru candidatul PAS, Maia Sandu. Nu am votat,.

Traian Basescu, despre alegerile prezidentiale din Republica Moldova: in turul doi voi vota pentru Maia Sandu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni, prntru Stirile B1 TV, ca la turul al doilea al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova va vota pentru candidatul PAS, Maia Sandu. Nu am votat,.

Traian Basescu, despre implinirea unui an de la tragedia din Colectiv: Revendicarile strazii nu au fost indeplinite (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit luni, invitat in platoul Stirilor B1 TV, despre ce s-a intamplat in societatea romaneasca in anul care a trecut de la tragedia din cubul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )