Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu va fi invitat la Congresul PMP de pe 8 februarie

B1 B1,
Traian Basescu va fi invitat la Congresul PMP de pe 8 februarie

Fostul presedinte Traian Basescu va fi invitat la Congresul Partidului Miscarea Populara PMP), de pe 8 februarie, cand va fi aleasa noua conducerea a partidului, a anuntat marti, deputatul Clement Negrut,. continuă pe B1

Traian Basescu, invitat la congresul PMP

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a fost invitat sa participe la Congresul Partidului Miscarea Popula care va avea loc pe 8 februarie si la care va fi aleasa noua conducerea a partidului, a declarat deputatul Clement Negru.

Unde va locui Traian Basescu odata ce nu mai e presedinte? Iata cele cinci variante!

Traian Basescu urmeaza sa se mute in curand intr-o locuinta oferita de stat, asa cum prevede legea. Fostul presedinte al Romaniei are de ales intre cinci vile sau apartamente superbe situate in Bucuresti. Iata cum arata acestea.

Imagini cu vila 11 din Snagov, pe care si-o dorea Traian Basescu

Imagini impresionante cu vila 11, pe care si-o doreste, de la stat, fostul presedinte Traian Basescu la final de mandat, au fost prezentate luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Vila impresionanta.

Victor Ponta, despre oferta de case RA-APPS transmisa lui Traian Basescu: Este un client foarte cusurgiu

Premierul Victor Ponta a afirmat sambata seara, la B1TV, ca fostul presedinte Traian Basescu o sa isi aleaga, pana la urma, o locuinta din ce mai are Regia Patrimoniului Protocolului de Stat RA-APPS), catalogandu-l drept un client foarte cusurgiu.

Bercea Mondial, denunt impotriva lui Traian Basescu

Bercea Mondial pregteste un denunt impotriva lui Traian Basescu. Avocatul Pavel Abraham a anuntat sambata, la News Magazine ca se va intalni cu Bercea saptamana viitoare sa discute despre informatiile.

Ion Cristoiu: Traian Basescu avea har cand ataca

In ceea ce il priveste pe Victor Ponta, romanii s-au obisnuit cu atacurile cu har ale lui Traian Basescu, motiv pentru care orice incercare a altcuiva de a-l ataca acum pe premierul Ponta se transforma in.

Nou denunt contra lui Traian Basescu. Bercea Mondial acuza presiuni din partea judecatorilor

Bercea Mondial vrea sa depuna denunt impotriva lui Traian Basescu. Acesta acuza presiuni din partea judecatorilor si se plange ca prefera sa moara decat sa fie judecat in acel Tribunal. Radu Tudor a.

Dosarul Mosia Bratienilor, in care este urmarit penal Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, trimis de la Parchetul General la DIICOT

Dosarul Mosia Bratienilor, privind retrocedari ilegale de terenuri din Arges, in care este urmarit penal si avocatul Radu Pricop, ginerele lui Traian Basescu, si in care este implicata si Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor, ca parte civila, a fost trimis de la Parchetul General la DIICOT, scrie Mediafax.

Vila 11 din Snagov, care i-a fost propusa lui Traian Basescu, scoasa la vanzare cu aproape 4 milioane euro

Vila 11 din Snagov a Regiei Protocolului de Stat RA-APPS), care i-a fost propusa fostului presedinte Traian Basescu de catre Guvern ca varianta de resedinta, alaturi de alte sase imobile, a fost scoasa la.

Politic Show: De ce nu se grabeste Traian Basescu sa intre in PMP. Posibile scenarii privind viitorul fostului presedinte; Ion Iliescu si Adrian Nastase sustin ca in PSD e nevoie de intelepciune nu de excluderi si scindari

Ce sanse dau analistii noului PSD, pastorit de Geoana si Vanghelie. Mircea Geoana si Marian Vanghelie, exclusi, in prezent, din PSD, sunt decisi sa. Clement Negrut PMP): Nu exclud o candidatura la sefia partidului. Secretarul general al Partidului Miscarea Populara, deputatul Clement Negrut.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )