Libnet.ro
UNICEF

18:45

Imagini cu vila 11 din Snagov, pe care si-o dorea Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Imagini cu vila 11 din Snagov, pe care si-o dorea Traian Basescu

Imagini impresionante cu vila 11, pe care si-o doreste, de la stat, fostul presedinte Traian Basescu la final de mandat, au fost prezentate luni, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Vila impresionanta. continuă pe Antena3

Vila 11 din Snagov, care i-a fost propusa lui Traian Basescu, scoasa la vanzare cu aproape 4 milioane euro

Vila 11 din Snagov a Regiei Protocolului de Stat RA-APPS), care i-a fost propusa fostului presedinte Traian Basescu de catre Guvern ca varianta de resedinta, alaturi de alte sase imobile, a fost scoasa la.

Vila 11 din Snagov a RA-APPS, propusa lui Basescu, scoasa la vanzare cu aproape 4 mil. euro

Vila 11 din Snagov a Regiei Protocolului de Stat RA-APPS), pe care Guvernul i-a propus-o lui Traian Basescu ca varianta de resedinta, alaturi de alte sase case, a fost scoasa la vanzare prin licitatie deschisa cu strigare, la un pret de pornire de 3,7.

Vila 11 din Snagov propusa de Guvern lui Basescu a fost scoasa la vanzare cu aproape 4 milioane euro

Vila 11 din Snagov propusa fostului presedinte Traian Basescu de catre Guvern ca varianta de resedinta a fost scoasa la vanzare. Vila va putea fi cumparata la licitatie. Pretul de pornire incepe de la 3,7.

Vila 11 din Snagov propusa de Guvern lui Basescu a fost scoasa la vanzare cu aproape 4 milioane euro

Vila 11 din Snagov a Regiei Protocolului de Stat RA-APPS), care i-a fost propusa fostului presedinte Traian Basescu de catre Guvern ca varianta de resedinta, alaturi de alte sase imobile, a fost scoasa la vanzare prin licitatie deschisa cu strigare, la un pret de pornire de 3,7 milioane euro cu TVA.

ISU Mures, la un an de la tragedia din Apuseni. Care e cea mai importanta schimbare

La un an de la tragedia din Apuseni, conducerea ISU Mures spune ca s-au schimbat multe. Inspectoratul pentru situatii de urgenta este acum mai bine dotat, s-a perfectionat si pune mai mare accent pe colaborarea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )