Libnet.ro
UNICEF

22:15

Traian Basescu isi ia in primire biroul la sediul PMP

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu isi ia in primire biroul la sediul PMP

Fostul presedinte Traian Basescu se afla astazi la sediul PMP, unde isi ia in primire biroul care i-a fost amenajat inca din luna decembrie a anului trecut. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Traian Basescu si-a luat in primire biroul la sediul PMP: Justitia este corecta, nu voi discuta justitia eu, care am sustinut-o. Asa cum o stiu, Elena Udrea se va bate sa isi dovedeasca nevinovatia

Fostul presedinte Traian Basescu a facut miercuri o scurta vizita la sediul PMP, unde si-a luat in primire biroul care i-a fost amenajat inca din luna decembrie a anului trecut, anunta Mediafax. Fostul presedinte a fost asteptat la sediul formatiunii de catre secretarul general al PMP, Dorel Onaca. La plecare, Traian Basescu a declarat ca Am discutat despre constructia unui partid mare si puternic. Intrebat de jurnalisti daca si-a luat in primire biroul, fostul presedinte a raspuns ca Ee, am luat in primire. Am fost acolo, am deschis calculatorul. Biroul e micut, e curat, e bine aranjat, imi place.

Traian Basescu si-a luat in primire biroul de la sediul PMP

Fostul presedinte Traian Basescu se afla miercuri la sediul PMP, unde isi ia in primire biroul care i-a fost amenajat inca din luna decembrie a anului trecut, scrie Mediafax. Fostul presedinte.

Fostul presedinte Traian Basescu a venit la congresul PMP

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns duminica la congresul Partidului Miscarea Populara, fiind intampinat cu ovatii si scandari de catre delegatii la congresul formatiunii.

Traian Basescu a venit la congresul PMP: Vreau sa fiu un partener al partidului

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns duminica la congresul Partidului Miscarea Populara, fiind intampinat cu ovatii si scandari de catre delegatii la congresul formatiunii.

Traian Basescu si-a luat in primire biroul de la sediul PMP: Avem un parteneriat politic, am discutat despre constructia unui partid puternic (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a mers, miercuri, la sediul Partidului Miscarii Populare PMP), unde si-a luat in primire biroul care i-a fost amenajat din decembrie. Fostul presedinte a fost asteptat la sediul P.

Basescu va ocupa biroul amenajat de Udrea la sediul PMP

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns miercuri la sediul PMP, unde isi ia in primire biroul care i-a fost amenajat inca din decembrie 2014 si despre care Elena Udrea spunea ca asteapta sa fie ocupat.

VIDEO. Traian Basescu si-a preluat biroul de la PMP. Ce a spus despre Elena Udrea

Traian Basescu a ajuns la sediul Partidului Miscarea Populara unde se va instala in biroul pregatit inca de pe 22 decembrie de Elena Udrea, fostul presedinte al partidului.

Traian Basescu si-a preluat biroul de la PMP

Traian Basescu a ajuns la sediul Partidului Miscarea Populara unde se va instala in biroul pregatit inca de pe 22 decembrie de Elena Udrea, fostul presedinte al partidului.

Fostul presedinte Traian Basescu Basescu participa la Congresul PMP

ACTUALIZARE 11:35 Basescu: Era obligatoriu sa ies public si sa imi apar mandatul Traian Basescu a declarat, la congresul PMP, ca era obligatoriu sa iasa public si sa isi apere mandatul. El nu poate fi lasat pe mana televiziunii lui Voiculescu, Ghita, sau pe echivalentul lui Gadea de la Realitatea TV. Eu stiu adevarul si cata umilinta am indurat in ultimii 10 ani pentru a face ca Romania din 2014 sa nu mai semene cu cea din 2004 din punct de vedere al functionarii institutiilor, a comentat Basescu. * Basescu: Apreciez delicatetea Elenei Udrea de a nu fi in sala.

Traian Basescu, aparitie-surpriza la Congresul PMP: Trebuia sa ies sa-mi apar mandatul

PMP isi alege astazi cel de-al doilea presedinte din istoria partidului, in persoana lui Eugen Tomac, cel care a mai condus interimar formatiunea pastorita de Traian Basescu. Fostul presedinte participa la alegerile interne care au loc astazi in partid. Fostul sef al statului i-a luat pe toti prin surprindere cand si-a facut aparitia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )