Libnet.ro
UNICEF

19:00

Traian Basescu: Klaus Iohannis a fost degeaba la summit-ul NATO de la Varsovia

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Klaus Iohannis a fost degeaba la summit-ul NATO de la Varsovia

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca Romania nu a obtinut nimic la summit-ul NATO desfasurat recent la Varsovia, pentru ca nu si-a pregatit. continuă pe Antena3

Basescu desfiinteaza succesul Romaniei la NATO: Iohannis a fost degeaba

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a facut o serie de declaratii incendiare cu privire la declaratiile actualului sef al statului Klaus Iohannis referitoare la prezentarea rezultatelor summitului NA.

Traian Basescu: Romania nu a obtinut nimic la summit-ul NATO de la Varsovia

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat duminica seara ca Summitul NATO de la Varsovia a fost cel mai dur pe care l-a vazut, fiind unul preventiv la adresa Rusiei. El a mai spus ca Romania nu a obtinut nimic, pentru ca nu si-a pregatit proiectele din timp.

Klaus Iohannis, dupa summit-ul de la Varsovia: Romania a dovedit ca este un aliat credibil al NATO

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a oferit primele declaratii oficiale in urma summit-ului NATO de la Varsovia, explicand care este pozitia statului roman in cadrul Aliantei.

Klaus Iohannis participa joi si vineri la summit-ul NATO de la Varsovia: Presedintele va pune accent pe asigurarea unei prezente Aliate inaintate echilibrate si proportionale pe intreg flancul estic

Presedintele Klaus Iohannis va participa vineri si sambata la Summitul NATO de la Varsovia, in cardul caruia vor avea loc mai multe reuniuni in formatul Consiliului Nord-Atlantic, o reuniune a.

Cu ce mandat pleaca presedintele Iohannis la summit-ul NATO de la Varsovia

Presedintele Klaus Iohannis va participa, vineri si sambata, la summit-ul NATO de la Varsovia, unde va sustine cresterea atentiei Aliantei asupra regiunii Marii Negre, precum si pentru sprijinirea eforturilor in plan regional de asigurare a stabilitatii si securitati, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Presedintele nu a informat Parlamentul privind mandatul pentru Summit-ul NATO

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu sustine ca presedintele Klaus Iohannis incalca spiritul Constitutiei prin fixarea unui mandat privind Summitul NATO de la Varsovia fara consultarea Parlamentului, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

O brigada romaneasca se va transforma intr-una multinationala. Klaus Iohannis: Initiativele si obiectivele propuse de Romania la acest Summit prind contur

Presedintele Klaus Iohannis considera ca anuntul secretarului general al NATO privind transformarea brigazii romanesti intr-una multinationala confirma ca obiectivele Romaniei la summitul de la Varsovia prind contur.

Motoc: Delegatia romana a acoperit la summit-ul NATO toate exigentele stabilite in mandatul aprobat de CSAT

Delegatia romana a acoperit la summit-ul NATO, care s-a incheiat la Varsovia, toate exigentele stabilite in mandatul aprobat de CSAT, a declarat, duminica, intr-un interviu pentru Agentia Mediafax, ministrul Apararii, Mihnea Motoc, subliniind ca masurile concrete post-summit trebuie puse in practica chiar de maine.

Traian Basescu isi doreste sa fie ministrul Transportului pentru a sasea oara. Fostul presedinte promite doua autostrazi in trei ani

Fostul presedinte Traian Basescu a fost ministru al Transporturilor in cinci guverne, dar si-ar dori si un al saselea mandat, potrivit stiripesurse. ro. Mai mult, Traian Basescu promite ca, in cazul.

Ce tip de gratiere propune Traian Basescu

Fostul presedinte Traian Basescu i-ar gratia pe cei care au fost condamnati pentru ca au furat bani de la stat, insa cu o conditie: sa dea banii inapoi. Liderul PMP sustine ca Executivul trebuie sa ia masuri, pentru ca Romania risca sanctiuni de 80 de milioane de euro, de la CEDO, din cauza conditiilor din penitenciare.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )