Libnet.ro
UNICEF

20:00

Traian Basescu: Romania nu a obtinut nimic la summit-ul NATO de la Varsovia

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Romania nu a obtinut nimic la summit-ul NATO de la Varsovia

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat duminica seara ca Summitul NATO de la Varsovia a fost cel mai dur pe care l-a vazut, fiind unul preventiv la adresa Rusiei. El a mai spus ca Romania nu a obtinut nimic, pentru ca nu si-a pregatit proiectele din timp. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Klaus Iohannis a fost degeaba la summit-ul NATO de la Varsovia

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, intr-o emisiune televizata, ca Romania nu a obtinut nimic la summit-ul NATO desfasurat recent la Varsovia, pentru ca nu si-a pregatit.

Motoc: Delegatia romana a acoperit la summit-ul NATO toate exigentele stabilite in mandatul aprobat de CSAT

Delegatia romana a acoperit la summit-ul NATO, care s-a incheiat la Varsovia, toate exigentele stabilite in mandatul aprobat de CSAT, a declarat, duminica, intr-un interviu pentru Agentia Mediafax, ministrul Apararii, Mihnea Motoc, subliniind ca masurile concrete post-summit trebuie puse in practica chiar de maine.

Cu ce mandat pleaca presedintele Iohannis la summit-ul NATO de la Varsovia

Presedintele Klaus Iohannis va participa, vineri si sambata, la summit-ul NATO de la Varsovia, unde va sustine cresterea atentiei Aliantei asupra regiunii Marii Negre, precum si pentru sprijinirea eforturilor in plan regional de asigurare a stabilitatii si securitati, potrivit Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis participa joi si vineri la summit-ul NATO de la Varsovia: Presedintele va pune accent pe asigurarea unei prezente Aliate inaintate echilibrate si proportionale pe intreg flancul estic

Presedintele Klaus Iohannis va participa vineri si sambata la Summitul NATO de la Varsovia, in cardul caruia vor avea loc mai multe reuniuni in formatul Consiliului Nord-Atlantic, o reuniune a.

Presedintele nu a informat Parlamentul privind mandatul pentru Summit-ul NATO

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu sustine ca presedintele Klaus Iohannis incalca spiritul Constitutiei prin fixarea unui mandat privind Summitul NATO de la Varsovia fara consultarea Parlamentului, potrivit unui comunicat trimis redactiei.

Summit-ul NATO de la Varsovia. Temele principale de pe agenda liderilor Aliantei

Liderii NATO se intalnesc pe 8 si 9 iulie, la Varsovia, pentru a finaliza cea mai ampla reforma a Aliantei dupa prabusirea Uniunii Sovietice, pentru a contracara ceea ce considera o Rusie tot mai agresiva si mai impredictibila, relateaza AFP, care prezinta principalele teme ale reuniunii la varf.

Basescu: Cred ca Iohannis este in euforia neintelegerii concluziilor Summit-ului NATO. A fost cam degeaba la Varsovia

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica seara ca presedintele Klaus Iohannis este in euforia neintelegerii concluziilor Summit-ului NATO de la Varsovia si ca tara noastra nu va avea brigada NATO pe teritoriul tarii, ci una formata din cei 2. 000 de militari romani la care se adauga soldati bulgari care oricum sunt in Romania.

Klaus Iohannis, dupa summit-ul de la Varsovia: Romania a dovedit ca este un aliat credibil al NATO

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a oferit primele declaratii oficiale in urma summit-ului NATO de la Varsovia, explicand care este pozitia statului roman in cadrul Aliantei.

Traian Basescu, atac la Hans Klemm: Ambasadorul american submineaza seriozitatea SUA in Romania

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a lansat acuzatii grave la adresa ambasadorului american la Bucuresti, in conditiile in care mai multi oameni politici romani au fost deranjati.

Traian Basescu: Unirea cu Republica Moldova s-ar vota prompt de Parlamentul Romaniei

Fostul presedinte Traian Basescu a pledat pentru unirea Republicii Moldova cu Romania, aratand ca decizia trebuie asumata de Parlamentul de la Chisinau, potrivit Agerpres. in ce.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )