Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu lanseaza astazi candidatii PMP din Olt

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu lanseaza astazi candidatii PMP din Olt

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se va afla duminica la Slatina, in jurul orelor pranzului fiind programata festivitatea de lansare oficiala a candidatilor formatiunii Partidul Miscarea Populara PMP) pentru alegerile din vara. continuă pe Adevărul

UPDATE. Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea lui Traian Basescu de inregistrare a PMP ca partid politic. Cum a reactionat fostul presedinte

Miscarea Populara nu poate fi inregistrata in Registrul Partidelor Politice. Traian Basescu spune ca situatia este una fara precedent si ca nu se astepta. Fostul presedinte spune ca la alegerile locale se va candida ub numele PMP si cu simbol marul.

Traian Basescu reclama la CEDO justitia din Romania

Situatie fara precedent in Romania: un fost presedinte reclama statul roman in strainatate, dupa ce Curtea de Apel Bucuresti a respins inregistrarea partidului Miscarea Populara. Formatiunea condusa de Basescu va propune candidati sub vechiul nume Partidul Miscarea Populara.

Traian Basescu a spus bancuri la evenimentul de lansare a candidatilor PMP pentru Primaria Craiova

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a fost present astazi la evenimentul de lansare a candidatilor PMP pentru Primaria Craiova.

Traian Basescu a spus bancuri la lansarea candidatilor PMP in Mehedinti

Fostul presedinte Traian Basescu a fost prezent sambata dupa-amiaza la Drobeta Turnu Severin, la evenimentul de lansare a candidatilor PMP pentru primariile din Mehedinti, fiind primit de peste 1. 000 de membri si simpatizanti.

inregistrarea partidului Miscarea Populara, respinsa definitiv de instanta. Elena Udrea: Chiar asa frica va este de Traian Basescu?

Inregistrarea partidului Miscarea Populara, condus de Traian Basescu, a fost respinsa definitiv de instanta. Astfel, partidul fostului presedinte va trebui sa poarte in continuare numele de PMP. Elena Udrea, fost presedinte al PMP, s-a aratat indignata de hotararea judecatorilor.

Traian Basescu si sotia sa au depus cerere pentru obtinerea cetateniei Republicii Moldova

Traian Basescu si sotia sa, Maria Basescu, au depus cereri oficiale pentru a obtine cetatenia Republicii Moldova, potrivit serviciului de presa al Presedintiei Republicii Moldova, citata de Radio Chisinau. Informatia a fost confirmata pentru HotNews. ro de surse din PMP. Reamintim ca circa 500. 000 de cetateni moldoveni au si cetatenie romana, iar voturile lor ar putea fi o resursa electorala importanta pentru Basescu la alegerile locale si parlamentare din acest an.

Traian Basescu, la Slatina: Obiectivul nostru de tara, greu, real si necesar, este unirea Romaniei cu Republica Moldova

Aflat la Slatina la festivitatea de lansare a candidatilor din judetul Olt pentru alegerile locale din vara, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a abordat mai multe teme, le-a dat sfaturi candidatilor, a spus si doua bancuri si s-a fotografiat cu mai toti cei care i-au cerut acest lucru.

Traian Basescu dezvaluie ce obiectiv are in politica

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Craiova, ca nu mai are obiective politice personale, ci isi doreste sa transfere catre PMP experienta sa politica acumulata in peste 20 de ani, transmite Agerpres.

Traian Basescu: Nu vreau sa mai obtin nimic de la politica. Cel mai bun lucru este sa transfer catre un partid ceea ce stiu

Traian Basescu a declarat la Craiova ca nu vrea sa mai obtina absolut nimic de la politica. Fostul presedinte al Romaniei este hotarat sa ajute PMP prin experienta sa politica, acumulata in cei peste 20 de ani.

Traian Basescu: Vom face o plangere la CEDO pentru implicarea abuziva a statului inregistrarea unui partid

Presedintele PMP Traian Basescu a declarat, vineri, ca face plangere la CEDO pentru implicarea abuziva a statului in inregistrarea unui partid, afirmand ca decizia Curtii de Apel Bucuresti este contrara deciziilor CEDO care recomanda o minima implicare a statului in aprobarea functionarii structurilor asociative, scrie Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )