Libnet.ro
UNICEF

22:15

Traian Basescu, la Slatina: Obiectivul nostru de tara, greu, real si necesar, este unirea Romaniei cu Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu, la Slatina: Obiectivul nostru de tara, greu, real si necesar, este unirea Romaniei cu Republica Moldova

Aflat la Slatina la festivitatea de lansare a candidatilor din judetul Olt pentru alegerile locale din vara, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a abordat mai multe teme, le-a dat sfaturi candidatilor, a spus si doua bancuri si s-a fotografiat cu mai toti cei care i-au cerut acest lucru. continuă pe Adevărul

Traian Basescu lanseaza astazi candidatii PMP din Olt

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se va afla duminica la Slatina, in jurul orelor pranzului fiind programata festivitatea de lansare oficiala a candidatilor formatiunii Partidul Miscarea Populara PMP) pentru alegerile din vara.

Traian Basescu: Partidele vechi nu mai sunt credibile; ne trebuie unul nou

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Craiova, ca este nevoie in prezent de un partid nou, pentru ca cele vechi nu mai sunt credibile, sunt etichetate ca fiind corupte si nu mai pot fi solutii politice pentru tara.

Traian Basescu si sotia sa au depus cerere pentru obtinerea cetateniei Republicii Moldova

Traian Basescu si sotia sa, Maria Basescu, au depus cereri oficiale pentru a obtine cetatenia Republicii Moldova, potrivit serviciului de presa al Presedintiei Republicii Moldova, citata de Radio Chisinau. Informatia a fost confirmata pentru HotNews. ro de surse din PMP. Reamintim ca circa 500. 000 de cetateni moldoveni au si cetatenie romana, iar voturile lor ar putea fi o resursa electorala importanta pentru Basescu la alegerile locale si parlamentare din acest an.

Traian Basescu dezvaluie ce obiectiv are in politica

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, la Craiova, ca nu mai are obiective politice personale, ci isi doreste sa transfere catre PMP experienta sa politica acumulata in peste 20 de ani, transmite Agerpres.

Traian Basescu: Nu vreau sa mai obtin nimic de la politica. Cel mai bun lucru este sa transfer catre un partid ceea ce stiu

Traian Basescu a declarat la Craiova ca nu vrea sa mai obtina absolut nimic de la politica. Fostul presedinte al Romaniei este hotarat sa ajute PMP prin experienta sa politica, acumulata in cei peste 20 de ani.

Traian Basescu a spus bancuri la evenimentul de lansare a candidatilor PMP pentru Primaria Craiova

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a fost present astazi la evenimentul de lansare a candidatilor PMP pentru Primaria Craiova.

Traian Basescu a spus bancuri la lansarea candidatilor PMP in Mehedinti

Fostul presedinte Traian Basescu a fost prezent sambata dupa-amiaza la Drobeta Turnu Severin, la evenimentul de lansare a candidatilor PMP pentru primariile din Mehedinti, fiind primit de peste 1. 000 de membri si simpatizanti.

Traian Basescu: Am declarat cand eram presedinte ca mi-as dori sa am cetatenia Republicii Moldova

Traian Basescu a declarat vineri ca cererea sa de a obtine cetatenia Republicii Moldova este problema autoritatilor de la Chisinau si ca a facut solicitarea in spiritul a ceea ce a spus de cand era presedintele Romaniei in functie, ca si-ar dori acest.

Vandali in numele lui Traian Basescu. Mesaje politice, mazgalite pe zidurile si blocurile din Bucuresti

Doi simpatizanti ai lui Traian Basescu au vandalizat zeci de blocuri din cartierul Pajura din Capitala. Cei doi au scris pe ziduri mesaje politice de sustinere pentru fostul presedinte, dar si pentru Partidul.

Traian Basescu: Am declarat cand eram presedinte ca mi-as dori sa am cetatenia Republicii Moldova

Traian Basescu a declarat vineri ca cererea sa de a obtine cetatenia Republicii Moldova este problema autoritatilor de la Chisinau si ca a facut solicitarea in spiritul a ceea ce a spus de cand era presedintele Romaniei in functie, ca si-ar dori acest statut de cetatean al R. Moldova.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )