Libnet.ro
UNICEF

11:15

Traian Basescu: Vom face o plangere la CEDO pentru implicarea abuziva a statului inregistrarea unui partid

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Vom face o plangere la CEDO pentru implicarea abuziva a statului inregistrarea unui partid

Presedintele PMP Traian Basescu a declarat, vineri, ca face plangere la CEDO pentru implicarea abuziva a statului in inregistrarea unui partid, afirmand ca decizia Curtii de Apel Bucuresti este contrara deciziilor CEDO care recomanda o minima implicare a statului in aprobarea functionarii structurilor asociative, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Basescu: Vom face o plangere la CEDO pentru implicarea abuziva a statului inregistrarea unui partid

Presedintele PMP Traian Basescu a declarat, vineri, ca face plangere la CEDO pentru implicarea abuziva a statului in inregistrarea unui partid, afirmand ca decizia CAB este.

UPDATE. Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea de inregistrare a PMP ca partid politic. Basescu: Vom face plangere la CEDO!

Miscarea Populara nu poate fi inregistrata in Registrul Partidelor Politice. Traian Basescu spune ca situatia este una fara precedent si ca nu se astepta. Fostul presedinte a declarat vineri ca PMP va face plangere la CEDO pentru implicare abuziva a statului in inregistrarea unui partid. Basescu spune ca la alegerile locale se va candida ub numele PMP si cu simbol marul.

Traian Basescu si sotia sa, cereri pentru cetatenia moldoveneasca

Fostul presedinte Traian Basescu si sotia sa, Maria Basescu, doresc sa devina cetateni ai Republicii Moldova. Ei au depus cerile pentru obtinerea cetateniei in 8 martie, iar in prezent se afla in etapa de avizare din partea mai multor institutii.

Traian Basescu a cerut cetatenia Republicii Moldova

Traian Basescu a facut recent demersurile pentru a obtine cetatenia Republicii Moldova, au declarat, vineri, surse apropiate fostului presedinte, potrivit Mediafax.

Razvan Murgeanu, arestat preventiv. Fostul consilier prezidential al lui Traian Basescu, acuzat de fapte de coruptie

Razvan Murgeanu, fost consilier de stat in cadrul Administratiei prezidentiale in mandatul lui Traian Basescu, a fost arestat preventiv, au decis, miercuri, magistratii Tribunalului Bucuresti. Vom.

100 de minute: Traian Basescu racoleaza primarii fostului PDL ca sa revina la butoanele puterii

Traian Basescu face tot posibilul sa obtina un scor mare la alegerile locale si, pentru ca nu are un partid inregistrat, solutia pe care a gasit-o e racolarea primarilor din fostul PDL, actualul PNL.

Traian Basescu si sotia sa au depus cerere pentru obtinerea cetateniei Republicii Moldova

Traian Basescu si sotia sa, Maria Basescu, au depus cereri oficiale pentru a obtine cetatenia Republicii Moldova, potrivit serviciului de presa al Presedintiei Republicii Moldova, citata de Radio Chisinau. Informatia a fost confirmata pentru HotNews. ro de surse din PMP. Reamintim ca circa 500. 000 de cetateni moldoveni au si cetatenie romana, iar voturile lor ar putea fi o resursa electorala importanta pentru Basescu la alegerile locale si parlamentare din acest an.

Traian Basescu vrea sa devina cetatean moldovean

Fostul presedinte Traian Basescu impreuna cu sotia sa, Maria, au depus in urma cu o saptamana cerere pentru a deveni cetateni ai Republicii Moldova. Cererea nu ar trebui sa fie o surpriza.

Razvan Murgeanu, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, retinut pentru trafic de influenta si dare de mita

Razvan Murgeanu, fost consilier de stat in cadrul Administratiei prezidentiale in mandatul lui Traian Basescu, a fost retinut de procurorii DNA fiind suspect de trafic de influenta, dare de mita si instigare la spalare de bani, informeaza miercuri DNA.

Razvan Murgeanu, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, retinut de procurorii DNA

Razvan Murgeanu, fost consilier de stat la Cancelaria presedintelui in mandatul lui Traian Basescu, a fost retinut marti noapte de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru fapte de coruptie, informeaza Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )