Libnet.ro
UNICEF

05:00

Dezvaluiri despre caracterul lui Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Dezvaluiri despre caracterul lui Traian Basescu

Un fost alegator al lui Traian Basescu a ramas dezamagit de modul in care i-a vorbit la telefon fostul presedinte. Ion Jianu din Bailesti l-a sunat pe Traian Basescu pe acel numar de telefon pe. continuă pe Antena3

REVISTA BLOGURILOR. Spitalul Universitar de Urgenta a platit 1,3 milioane de leu firmei de avocatura a ginerelui lui Traian Basescu

Blogurile de miercuri scriu despre nominalizarea lui Marian Munteanu de catre liberali pentru candidatura la Primaria Capitalei, dar si despre un contract de consultanta dintre ginerele lui Traian Basescu si directorul Spitalului Municipal din Bucuresti.

Traian Basescu a anuntat candidatii PMP la functiile de primar de sector

Traian Basescu a anuntat miercuri candidatii Partidului Miscarea Populara la functiile de primari de sectoare ale Capitalei, transmit televiziunile de stiri.

Alina Gorghiu, atac la Traian Basescu: Este epuizat politic

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat marti ca o lasa rece o candidatura a lui Traian Basescu la Primaria Capitalei, acesta fiind epuizat politic si ca nu o nelinisteste nici o eventuala candidatura a .

Oamenii lui Traian Basescu scot bani si de pe urma mortilor

Oamenii fostului presedinte, Traian Basescu, castiga bani si din cimitire. Baietii destepti castiga bani din orice, iar mortii sunt o sursa sigura de venituri.

Traian Basescu: Numirea politrucului Dan Mihalache in functia de ambasador al Romaniei la Londra este o mare eroare diplomatica

Traian Basescu a postat, astazi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care a declarat ca numirea in functia de ambasador al Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )