Libnet.ro
UNICEF

09:15

Traian Basescu a anuntat candidatii PMP la functiile de primar de sector

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Traian Basescu a anuntat candidatii PMP la functiile de primar de sector

Traian Basescu a anuntat miercuri candidatii Partidului Miscarea Populara la functiile de primari de sectoare ale Capitalei, transmit televiziunile de stiri. continuă pe Ziarul Bursa

ALDE si-a validat candidatii la functiile de primar de sector

Conducerea ALDE a validat luni candidatii pentru functiile de primar in patru sectoare ale Bucurestiului, precum si in mai multe localitati din judetul Ilfov.

Candidatii PMP in Bucuresti: Basescu a anuntat cine va candida la sectoarele Capitalei (VIDEO)

Traian Basescu a facut publica lista candidatilor partidului Miscarea Populara la primariile de sectoare ale capitalei. Cu totii sunt oameni care vor pune Bucurestiul in miscare, sunt cinstiti.

Ce intentii are Traian Basescu cu PMP

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca nu mai are obiective politice personale, dar ar mai vrea sa transfere formatiunii sale actuale mentalitatea de invingator.

Traian Basescu: E nevoie de PMP pentru ca PSD si PNL sunt acoperite de neputinta de a gasi un nou obiectiv de tara si de neincrederea romanilor

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu a declarat ca formatiunea politica in fruntea careia se afla, PMP, se dovedeste a fi una viabila, in contextul in care tara are nevoie de un.

Traian Basescu multumeste ironic justitiei pentru ca a facut dreptate in problema inregistrarii Miscarii Populare

Fostul presedinte Traian Basescu a multumit ironic justitiei din Romania pentru ca a facut dreptate in ceea ce priveste inregistrarea Miscarii Populare. Basescu a afirmat, la Alba Iulia, ca, astfel, membrilor partidului le va fi mai usor sa promoveze formatiunea.

REVISTA BLOGURILOR. Spitalul Universitar de Urgenta a platit 1,3 milioane de leu firmei de avocatura a ginerelui lui Traian Basescu

Blogurile de miercuri scriu despre nominalizarea lui Marian Munteanu de catre liberali pentru candidatura la Primaria Capitalei, dar si despre un contract de consultanta dintre ginerele lui Traian Basescu si directorul Spitalului Municipal din Bucuresti.

Alina Gorghiu, atac la Traian Basescu: Este epuizat politic

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat marti ca o lasa rece o candidatura a lui Traian Basescu la Primaria Capitalei, acesta fiind epuizat politic si ca nu o nelinisteste nici o eventuala candidatura a .

Oamenii lui Traian Basescu scot bani si de pe urma mortilor

Oamenii fostului presedinte, Traian Basescu, castiga bani si din cimitire. Baietii destepti castiga bani din orice, iar mortii sunt o sursa sigura de venituri.

Traian Basescu: Numirea politrucului Dan Mihalache in functia de ambasador al Romaniei la Londra este o mare eroare diplomatica

Traian Basescu a postat, astazi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care a declarat ca numirea in functia de ambasador al Romaniei in Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord a lui.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2582 seconds )