Libnet.ro
UNICEF

05:00

Traian Basescu loveste in PNL: Nu intri cu 20% la guvernare, ca esti sclav

Antena3 Antena3,
Traian Basescu loveste in PNL: Nu intri cu 20% la guvernare, ca esti sclav

Traian Basescu sustine ca liberalii au gresit atunci cand au intrat la guvernare si arata ca, acum, PNL se vede nevoit sa cerseasca voturi. continuă pe Antena3

Traian Basescu nu crede intr-un blat PNL-PSD: Nu se va putea merge pana la anticipate, pentru ca exista si un orgoliu al Parlamentului Situatia politica din Romania, sub lupa fostului presedinte (VIDEO)

Traian Basescu respinge ipoteza potrivit careia liderii PNL s-ar fi inteles cu omologii din PSD, in culise, pentru declansarea alegerilor anticipate. Fostul presedinte a analizat situatia de pe prima scena.

TRAIAN BASESCU: Nu exista nicio tara in lumea asta careia sa ii faca bine instabilitatea guvernamentala

Europarlamentarul Traian Basescu, fost presedinte al Romaniei, spune ca, in ultimii ani, tara trece printr-o experienta unica, si anume, cei care instaleaza guverne sunt tot cei care dau jos guvernele tarii ca si cum caderea guvernelor ar fi un soi de vitamina pe care o inghite economia pentru a creste.

Cum a ajuns Elena Udrea in politica. WikiLeaks a scris ca ar fi fost iubita lui Traian Basescu

Despre Elena Udrea s-a scris si tot scris de-a lungul vremii, devenind unul din cele mai importante subiecte de presa, mai ales dupa ce a fost implicata in mai multe scandaluri si judecata pentru anumite nereguli. Dar cum a ajuns Elena Udrea in politica, putina lume isi mai aduce aminte. Cum a ajuns Elena Udrea .

Traian Basescu: Impresia despre Romania este groaznica. Nimeni nu intelege cum am ajuns in situatia in care detinatorii puterii executive sa-si dea jos guvernele (VIDEO)

Statele partenere nu inteleg cum detinatorii puterii executive au ajuns in situatia de a-si da jos propriile guverne, a afirmat, vineri seara, in direct pe B1 TV, Traian Basescu, care sustine ca situatia e.

Traian Basescu: Daca as fi in locul PSD, chiar daca liberalii nu isi voteaza propriul guvern, as vota guvernul Orban Tara va iesi destul de zdrentuita, vreau sa vedeti reactia bancilor (VIDEO)

Traian Basescu este convins ca impingerea situatiei spre alegeri anticipate va genera o criza politica, dar crede ca tara va rezista, cu costuri suplimentare. Daca as fi in locul PSD, chiar daca.

Traian Basescu: PSD ar fi avantajat de organizarea alegerilor parlamentare si locale simultan Sesizarea CCR nu se justifica, presedintele poate nominaliza repetat acelasi premier

Traian Basescu nu crede in sansele PSD de a bloca la CCR decizia presedintelui Iohannis de a-l nominaliza din nou pe Ludovic Orban pentru postul de premier, in ciuda faptului ca a fost demis recent prin motiune de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )