Libnet.ro
UNICEF

07:15

TRAIAN BASESCU: Noile restrictii sunt prost gandite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TRAIAN BASESCU: Noile restrictii sunt prost gandite

Traian Basescu acuza incompetentia guvernului si a presedintelui Kalus Iohannis, precizand ca noile restrictii care vor intra in vigoare de luni sunt prost gandite, cele mai bune exemple fiind cel al pietelor agroalimentare si al inchiderii scolilor. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu acuza incompetenta guvernului: Noile restrictii sunt prost gandite si se transforma intr-o hartuire fara folos a populatiei

Traian Basescu acuza incompetentia guvernului si a presedintelui Klaus Iohannis, precizand ca noile restrictii care vor intra in vigoare de luni sunt prost gandite, cele mai bune exemple fiind cel al pietelor agroalimentare si al inchiderii scolilor. El mai sustine, dupa alegeri, acestea se vor dovedi simple metode de hartuire a populatiei si nu vor ajuta la reducerea numarului de imbolnaviri cu Covid-19.

Raed Arafat, anunt de ultima ora cu privire la noile restrictii. Ce trebuie sa stie toti romanii

Raed Arafat a anuntat in cursul zilei de astazi ce trebuie sa stie cetatenii cu privire la noile masuri de restrictie anuntate de Ludovic Orban in cursul serii de ieri. Acesta a mentionat care sunt masurile de preventie vitale si, de asemenea, a adus lamuriri referitoare la anumite restrictii care ar putea fi gresit intelese.

Raed Arafat, despre noile restrictii: Purtarea mastii de protectie peste tot e una dintre cele mai eficiente masuri, daca va fi respectata

Purtarea mastii de protectie peste tot, chiar si in spatiile deschise, este masura care va duce cel mai mult la limitarea raspandirii noului coronavirus, a declarat, vineri, seful DSU Raed Arafat. Acesta a trecut in revista noile masuri de protectie si noile restrictii pe care Executivul le va adopta pentru a limita noile imbolnaviri COVID-19.

Reactia neastepta a lui Alexandru Rafila cu privire la noile restrictii din Romania. Cu ce masura nu este de acord

Reprezentantul Romaniei la OMS se arata multumit de noile masuri de restrictie adoptate de autoritati pentru urmatoarele 30 de zile. Cu toate acestea, Alexandru Rafila pare a fi in dezacord cu una dintre acestea, afirmand ca va avea efecte negative asupra societatii. Romania, bilant negru al cazurilor de COVID-19 Tara noastra traveseaza una dintre cele .

Ludovic Orban, anunt oficial despre noile restrictii. Amenzi usturatoare pentru cei care nu vor avea declaratia pe proprie raspundere

In contextul in care Romania a ajuns la un record negativ de 9. 714 cazuri de COVID-19, in ultimele 24 de ore, autoritatile s-au mobilizat si au stabilit noi restrictii pentru cetateni. Ludovic Orban a facut anuntul de care toata lumea se temea. Astfel, incepand de saptamana viitoare, cetatenii vor avea de respectat noi masuri de .

INTERVIU Cum vede Traian Basescu alegerea lui Joe Biden. Amintiri despre scutul antiracheta, vize si o posibila vizita a noului presedinte SUA in Romania

Intr-un interviu pentru Adevarul, fostul presedinte Traian Basescu sustine ca victoria lui Joe Biden aduce, pentru Romania, certitudinea ca politica de recunoastere a riscurilor de securitate de la Marea Negra si consolidarea Flancului Estic va fi dusa in continuare. Traian Basescu, care a avut o relatie apropiata cu Joe Biden, sustine ca noul presedinte al SUA e interesat sa descopere Romania.

Traian Basescu, acuzatii grave la adresa autoritatilor. Restrictia anti-Covid-19 care ar trebui introdusa imediat: E o crima

Fostul presedinte, Traian Basescu, critica aspru gestionarea pandemiei de catre autoritati. Acesta considera ca nu se impun restrictiile corecte pentru a stopa raspandirea virusului. in cursul serii de ieri, acesta a vorbit despre unul dintre cele mai mare focare de infectie cu COVID-19, asupra caruia Klaus Iohannis si oamenii sai nu au luat masuri. Transportul .

Traian Basescu a implinit 69 de ani. Cum si-a serbat ziua de nastere. in alti ani se intalnea cu prietenii politicieni

Rapid trec anii! Iata ca Traian Basescu a ajuns la varsta de 69 de ani. Daca in trecut facea petreceri alaturi de prieteni sau calatorea prin tara, iata ca anul acesta a avut parte de o aniversare diferita, dar fericita.

Traian Basescu propune blocarea navetistilor:Transportul public raspandeste Covidul. Este o crima.

Fostul presedinte a avut o reactie dura la adresa Guvernului, dar si a presedintelui Klaus Iohannis, despre care spune ca nu gestioneaza asa cum trebuie pandemia de COVID. Traian Basescu a facut si o propunere controversata si a spus ca trebuie oprit transportul in comun, locul unde noul coronavirus se raspandeste cel mai usor.

Klaus Iohannis, despre noile restrictii: Asteptam rezultatele peste doua saptamani

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri, ca noile masuri restrictive care urmeaza sa fie apli.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )