Libnet.ro
UNICEF

15:31

Traian Basescu a inceput manevrele pentru alegeri, sub sigla PDL

Antena3 Antena3,
Traian Basescu a inceput manevrele pentru alegeri, sub sigla PDL

Traian Basescu vrea sa ajunga din nou la putere si a inceput manevrele pentru alegerile de anul viitor, sub sigla PDL. Fostul presedinte a inregistrat marca la OSIM si va transforma PMP in PDL. Se pare ca. continuă pe Antena3

Basescu va candida la ALEGERI. Fostul presedinte a inregistrat marca PDL la OSIM

Traian Basescu vrea sa candideze din nou, anul viitor, la alegerile parlamentare si locale sub sigla PDL. Fostul presedinte a inregistrat marca PDL la OSIM si va transforma PMP in PDL, un partid in.

Izaura Anghel, marturie care il implica pe Traian Basescu in dosarul fratelui sau. Cati bani ar fi primit fostul presedinte

Fostul presedinte, Traian Basescu, a fost implicat de fiica lui Sandu Anghel, Izaura, in marturia pe care a facut-o, vineri, in fata magistratilor Tribunalului Constanta, in dosarul in care Mircea Basescu este judecat de trafic de influenta. Izaura a spus ca presedintele a primit 300. 000 de euro, jumatate din suma pe care familia ei i-a platit-o lui Mircea Basescu pentru ca Bercea Mondial sa primeasca o pedeapsa mai mica si sa iasa din inchisoare.

FOTO. Traian Basescu, apel catre presedinte si premier pentru salvarea romanului rapit in Burkina Faso

Traian Basescu: Asa ca, domnilor Ponta si Iohannis treziti-va si puneti in miscare toata forta institutiilor statului. Daca nu stiti, va spun eu ca este imposibil sa nu avem resurse in Africa de West. Nu faceti din Iulian Gheorghe simbolul neputintei voastre si a Romaniei, pentru ca vor plati romani nevinovati, nu voi .

NOI DEZVALUIRI despre mita primita de fratele lui Traian Basescu

Marian Capatana, omul de afaceri care ar fi intermediat spaga de la familia lui Bercea Mondial pentru Mircea Basescu face noi dezvaluiri. Acesta spune ca fostul consilier al lui Traian Basescu, Dorel Onaca,.

Traian Basescu: Ponta duce, prin Tariceanu, o lupta acerba pentru a il scapa pe Sova de justitie

Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe pagina sa de Facebook ca premierul Victor Ponta decredibilizeaza Senatul prin incercarea sa de a il salva pe Dan Sova din mainile justitiei, prin intermediul.

Traian Basescu: Victor Ponta duce o lupta acerba, prin intermediul lui Tariceanu, pentru a-l salva pe Dan Sova de Justitie

Traian Basescu se intreba de ce a ajuns atat de pretios senatorul PSD Dan Sova pentru Victor Ponta incat primul ministru sa fie dispus sa sacrifice credibilitatea Senatului pentru a impiedica aducerea acestuia in fata Justitiei.

Marian Capatana sustine ca Traian Basescu stia ca fratele sau luase bani de la familia lui Sandu Anghel

Traian Basescu stia ca fratele sau Mircea Basescu luase bani de la familia lui Sandu Anghel pentru ca il informase pe Dorel Onaca despre acest aspect, sustine Marian Capatana, care considera ca flagrantul realizat celor cinci membri ai familiei Anghel.

Traian Basescu, acuzat ca stia ca fratele lui a luat bani de Bercea Mondialul

Marian Capatana sustine ca Traian Basescu stia ca fratele sau Mircea Basescu a luat bani de la familia lui Sandu Anghel pentru ca il informase pe Dorel Onaca despre acest aspect si considera ca flagrantul realizat celor cinci membri ai familiei Anghel a fost ideea fostului sef al statului, relateaza Mediafax.

RA-APPS incearca pentru a treia oara sa vanda vila din Snagov propusa initial lui Traian Basescu

RA-APPS va incerca pentru a treia oara sa vanda vila 11 din Snagov, propusa initial fostului presedinte Traian Basescu drept resedinta, reducand pretul de pornire al licitatiei cu inca 10%, la 2,4.

FOTO. Traian Basescu: Tariceanu blocheaza Senatul, DNA, instantele de judecata pentru apararea lui Sova

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, il critica dur din nou pe seful Senatului, Calin Popescu Tariceanu. intr-o noua postare pe contul sau de Facebook, fostul sef de stat scrie ca este de neacceptat modul cum acest om intelege sa blocheze functionarea unor institutii ale statului Senat, DNA, instante de judecata) in apararea senatorului Dan Sova.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2364 seconds )