Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Politicienii au desenat multe autostrazi pe harta Romaniei, insa UE are alte prioritati

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Politicienii au desenat multe autostrazi pe harta Romaniei, insa UE are alte prioritati

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a declarat, vineri, la Iasi, ca politicienii care promit in Moldova realizarea cu fonduri europene a autostrazii Targu-Mures-Iasi spun minciuni. continuă pe România Liberă

Traian Basescu vrea sa fie senator de Bucuresti

Cel mai puternic dintre candidatii la un mandat de senator este, probabil, la Bucuresti, fostul presedinte Traian Basescu, acesta fiind pe prima pozitie in lista propusa de PMP.

Traian Basescu: PSD nu poate fi un partener al nostru in vreun Guvern, in vreo Coalitie majoritara

Fostul presedinte si seful Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, sustine ca PSD nu poate fi un partener al formatiunii in niciun Guvern si in nicio coalitie majoritara.

Traian Basescu, despre Igor Dodon: il dau in judecata pe daca pierd cetatenia moldoveneasca

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, marti, ca il va da in judecata pe Igor Dodon, presedintele ales al Republicii Molodva, daca acesta ii va retrage cetatenia moldoveneasca,.

Traian Basescu il ameninta pe Dodon, in cazul in care, acesta ii va retrage cetatenia moldoveneasca: O sa-l dau in judecata pe Dodon

Fostul sef de stat, Traian Basescu, a declarat, marti, ca il va da in judecata pe noul presedinte al Republicii Moldova, socialistul Igor Dodon, daca acesta din urma ii va retrage cetatenia moldoveneasca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )