Libnet.ro
UNICEF

07:45

Traian Basescu, precizari despre rolul sau in cadrul alegerilor parlamentare din aceasta toamna: Foarte probabil voi candida

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu, precizari despre rolul sau in cadrul alegerilor parlamentare din aceasta toamna: Foarte probabil voi candida

Invitat pe platoul emisiunii Dosar de politician la B1 Tv, moderata de Silviu Manastire, presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ca este foarte posibil sa candideze la alegerile parlamentare. continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Tehnocratii nu-i vor ajuta cu nimic la parlamentare nici pe cei de la USR, nici pe liberali (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre faptul ca se anunta o migratie a unor oameni de-ai lui Dacian Ciolos catre USR si catre PNL. Fostul.

Traian Basescu: Cel mai probabil voi candida la alegerile parlamentare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul esmisiunii Dosar de politician, ca cel mai probabil va candida la alegerile parlamentare din acest an, insa inainte de.

Udrea, explicatii despre candidatura: Nu ma ascund pe nicio lista de partid pentru ca nu vreau sa se spuna ca am facut rau PMP sau lui Traian Basescu

Deputatul Elena Udrea a explicat ca va candida independent la alegerile parlamentare pentru a nu afecta PMP sau pe fostul presedinte Traian Basescu. Udrea a mai explicat ca a decis sa-si asume aceasta candidatura pentru ca sistemul a continuat sa o faca tinta.

Radu Banciu, despre dosarele lui Traian Basescu: Palarea de bani vine la sfarsit de mandat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lume alui Banciu despre dosarele lui Traian Basescu. Dintre toate, doua i-au atras atentia jurnalistului: cel in care fostul.

Radu Banciu, despre dosarele lui Traian Basescu: Spalarea de bani vine la sfarsit de mandat (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lume alui Banciu despre dosarele lui Traian Basescu. Dintre toate, doua i-au atras atentia jurnalistului: cel in care fostul.

Traian Basescu, despre o posibila candidatura la alegerile parlamentare: Nu am luat o decizie definitiva, dar este clar ca fiind presedinte de partid am obligatia sa candidez

Fostul sef al statului si presedintele PMP, Traian Basescu, sustine ca, pentru moment, nu s-a decis daca va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Traian Basescu, despre declaratiile lui Klaus Iohannis privind numirea unui premier dupa alegerile parlamentare: Cei care cred ca presedintele Romaniei este maimuta dresata se insala. Daca nu va avea partidul cu 51%, nu va numi decat pe cine va vrea el

Seful PMP, Traian Basescu, sustine ca, in lipsa unei majoritati clare dupa alegerile parlamentare din 11 decembrie, presedintele Klaus Iohannis va numi pe cine va dori la conducerea Guvernului.

Traian Basescu: Nu cred ca se va merge pana la arestarea mea. Pe mine nu ma sperie nimic in viata asta (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit duminica la Dosar de politician despre faptul ca mai multi colaboratori se gandesc cu ingrijorare la un scenariu potrivit caruia Basescu ar putea fi arestat.

Traian Basescu: Nu exclud ca SRI sa fi facut pacea dintre Ponta si Kovesi. Cotroceniul nu a facut-o

Traian Basescu a vorbit pentru prima data despre presupusa pace dintre fostul premier Victor Ponta si Laura Codruta Kovesi inainte de numirea acesteia ca sef DNA, in 2012. Fostul presedinte spune ca.

Traian Basescu: Decizia mea din punct de vedere personal e luata, voi candida la parlamentare

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, la B1 Tv, ca foarte probabil va candida la alegerile parlamentare din decembrie, el precizand ca mai asteapta rezultatul unui studiu sociologic pentru a vedea daca este util sau nu partidului, potrivit Agerpres. 'Decizia mea din punct de vedere personal e luata, voi candida', a adaugat Basescu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )