Libnet.ro
UNICEF

15:30

Traian Basescu: Decizia mea din punct de vedere personal e luata, voi candida la parlamentare

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Decizia mea din punct de vedere personal e luata, voi candida la parlamentare

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, la B1 Tv, ca foarte probabil va candida la alegerile parlamentare din decembrie, el precizand ca mai asteapta rezultatul unui studiu sociologic pentru a vedea daca este util sau nu partidului, potrivit Agerpres. 'Decizia mea din punct de vedere personal e luata, voi candida', a adaugat Basescu. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Comisia de invatamant din Senat, condusa de napraznica Ecaterina Andronescu, a decis sa protejeze furtul intelectual, modificand procedura de evaluare a lucrarilor de doctorat

Fostul presedinte si seful PMP, Traian Basescu, acuza Comisia de invatamant din Senat ca a decis, in unanimitate, sa protejeze furtul intelectual si impostura politicienilor modificand procedura de evaluare a lucrarilor de doctorat, dupa ce a respins cererea presedintelui Klaus Iohannis pentru reexaminarea proiectului care ar favoriza plagiatorii.

Traian Basescu: Nu cred ca se va merge pana la arestarea mea. Pe mine nu ma sperie nimic in viata asta (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit duminica la Dosar de politician despre faptul ca mai multi colaboratori se gandesc cu ingrijorare la un scenariu potrivit caruia Basescu ar putea fi arestat.

Plangerea privind neinceperea urmaririi penale a lui Traian Basescu in dosarul Demisia in cinci minute ajunge la Judecatoria Sector 5

Plangerea facuta de Ioan Serb dupa decizia procurorilor de neincepere a urmaririi penale in cazul fostului presedinte Traian Basescu, pentru ca nu si-a tinut promisiunea din 2007 de a demisiona in cinci minute daca Parlamentul va vota suspendarea sa din functie, ajunge la Judecatoria Sectorului 5, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitie a decis declinarea cauzei la aceasta instanta.

Traian Basescu, precizari despre rolul sau in cadrul alegerilor parlamentare din aceasta toamna: Foarte probabil voi candida

Invitat pe platoul emisiunii Dosar de politician la B1 Tv, moderata de Silviu Manastire, presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat ca este foarte posibil sa candideze la alegerile parlamentare.

Anunt bomba facut de Traian Basescu: Foarte probabil, voi candida

Fostul presedinte al Romaniei Traian Basescu se pregateste de alegerile parlamentare din luna decembrie. Prezent, duminica seara, intr-o emisiune televizata, seful PMP a declarat ca cel mai.

Traian Basescu a prezentat, in direct, o scrisoare deschisa pentru sefa DNA: Draga Codruta, democratia si statul de drept trebuie aparate chiar si atunci cand asta inseamna sa iti aperi dusmanii (VIDEO)

Traian Basescu a prezentat duminica, in emisiunea Dosar de politician, cateva fragmente dintr-o scrisoare deschisa care ii este adresata procurorului sef al DNA, Laura Codruta.

Traian Basescu: Cel mai probabil voi candida la alegerile parlamentare

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca cel mai probabil va candida la alegerile parlamentare din acest an, insa inainte de a-si anunta public candidatura asteapta rezultatele unei cercetari sociologice.

Traian Basescu: Tehnocratii nu-i vor ajuta cu nimic la parlamentare nici pe cei de la USR, nici pe liberali (VIDEO)

Traian Basescu a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Dosar de politician, despre faptul ca se anunta o migratie a unor oameni de-ai lui Dacian Ciolos catre USR si catre PNL. Fostul.

Traian Basescu: Cel mai probabil voi candida la alegerile parlamentare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica, in cadrul esmisiunii Dosar de politician, ca cel mai probabil va candida la alegerile parlamentare din acest an, insa inainte de.

Traian Basescu: Nu exclud ca SRI sa fi facut pacea dintre Ponta si Kovesi. Cotroceniul nu a facut-o

Traian Basescu a vorbit pentru prima data despre presupusa pace dintre fostul premier Victor Ponta si Laura Codruta Kovesi inainte de numirea acesteia ca sef DNA, in 2012. Fostul presedinte spune ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )