Libnet.ro
UNICEF

19:30

Traian Basescu: Presedintele Iohannis i-a jucat pe pesedisti. Dragnea a crezut ca e barbatul numarul 1 al tarii, dar seful statului l-a pus cu spatele la zid

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Presedintele Iohannis i-a jucat pe pesedisti. Dragnea a crezut ca e barbatul numarul 1 al tarii, dar seful statului l-a pus cu spatele la zid

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, spune ca seful statului, Klaus Iohannis, a jucat ireprosabil politic pentru aducerea in situatie dificila a PSD. continuă pe România Liberă

Liderul PMP, Traian Basescu: Bineinteles ca Iohannis merge la Parlament pentru a-si bifa victoria. Si eu as face la fel

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, luni, la un post de televiziune, ca actualul sef e stat a jucat perfect cartea punerii la zid a PSD, iar mesajul pe care il va transmite, marti, Parlamentului, reprezinta o consemnare a victoriei.

Traian Basescu, despre proteste: Riscul e ca nimeni sa nu mai poata controla ce se intampla si aici responsabilitatea presedintelui Iohannis este majora pentru ca este singurul care poate calma lucrurile (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in emisiunea Talk B1 despre evenimentele din ultimele zile din tara. Fostul presedinte a afirmat ca a Alina Mungiu-Pippidi a spus o prostie cand a afirmat ca.

Traian Basescu si Victor Ponta vor fi chemati la audieri in cazul Ghita-Coldea. Adrian Tutuianu a precizat ca audierile vor continua

Presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Adrian Tutuianu, a declarat ca audierile in cazul Ghita-Coldea vor continua, urmand ca mai multe persoane, printre care Traian Basescu si Victor Ponta, vor fi chemate sa dea declaratii.

Traian Basescu: Este o mare greseala a premierului ca la pachet cu abrogarea ordonantei 13 nu l-a remaniat si pe ministrul Justitiei(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca premierul Sorin Grindeanu a gresit pentru ca nu l-a remaniat pe ministrul Justitiei in.

Traian Basescu cere demisia ministrului Justitiei: Florin Iordache nu mai poate ramane ministru

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, cere, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, demisia ministrului Justitiei, Florin Iordache.

Traian Basescu, dupa retragerea ordonantei de urgenta: Oare va fi suficient? Florin Iordache nu mai poate ramane ministru

In urma anuntului presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu privind retragerea ordonantei de urgenta, Traian Basescu a transmis un mesaj pe Facebook, intrebandu-se daca va fi de.

Modificarea Codului Penal trebuia sa mearga prin Parlament. Traian Basescu, critica guvernul: Acea limita pana la care abuzul in serviciu nu e penal a dus cu gandul la Dragnea (VIDEO)

Invitat intr-o emisiune B1TV, Traian Basescu a criticat modul in care a ales guvernul sa modifice Codul Penal prin ordonanta de urgenta si faptul ca au introdus anumite prevederi care nu ar fi.

Elena Udrea si Traian Basescu, intalnire in taina. Despre ce au discutat cei doi (FOTO)

Traian Basescu si Elena Udrea si-au amintit de vremurile bune de la Cotroceni si si-au dat intalnire, joi seara, la unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Bucuresti. Extrem de relaxati,.

Trista revenire pe televizoare a cadavrului politic al lui Traian Basescu

Nu credeam sa revin atat de repede asupra unui ins pe care in editorialul de ieri il declaram pierdut, un cadavru politic. Pe numele lui Traian Basescu.

Ministrul Economiei: Echilibrul nu se gaseste in strada. Presedintele Iohannis trebuie sa fie initiatorul actiunii de mediere (VIDEO)

Echilibrul se gaseste la masa negocierii, nu in strada, iar presedintele trebuie sa fie initiatorul actiunii de mediere, a declarat Alexandru Petrescu, Ministrul Economiei. Acesta a motivat emiterea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )