Libnet.ro
UNICEF

22:45

Elena Udrea si Traian Basescu, intalnire in taina. Despre ce au discutat cei doi (FOTO)

B1 B1,
Elena Udrea si Traian Basescu, intalnire in taina. Despre ce au discutat cei doi (FOTO)

Traian Basescu si Elena Udrea si-au amintit de vremurile bune de la Cotroceni si si-au dat intalnire, joi seara, la unul dintre cele mai exclusiviste restaurante din Bucuresti. Extrem de relaxati,. continuă pe B1

Traian Basescu, despre proteste: Riscul e ca nimeni sa nu mai poata controla ce se intampla si aici responsabilitatea presedintelui Iohannis este majora pentru ca este singurul care poate calma lucrurile (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in emisiunea Talk B1 despre evenimentele din ultimele zile din tara. Fostul presedinte a afirmat ca a Alina Mungiu-Pippidi a spus o prostie cand a afirmat ca.

Traian Basescu face precizari dupa ce si-a anuntat demisia: Vorbesc despre o predare graduala a atributiunilor si de pregatirea PMP pentru alegerile din 2019 si 2020

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat in timpul unei conferinte de presa ca nu demisioneaza din fruntea partidului, ci se va retrage treptat, printr-un proces gradual.

Modificarea Codului Penal trebuia sa mearga prin Parlament. Traian Basescu, critica guvernul: Acea limita pana la care abuzul in serviciu nu e penal a dus cu gandul la Dragnea (VIDEO)

Invitat intr-o emisiune B1TV, Traian Basescu a criticat modul in care a ales guvernul sa modifice Codul Penal prin ordonanta de urgenta si faptul ca au introdus anumite prevederi care nu ar fi.

Traian Basescu si Victor Ponta vor fi chemati la audieri in cazul Ghita-Coldea. Adrian Tutuianu a precizat ca audierile vor continua

Presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Adrian Tutuianu, a declarat ca audierile in cazul Ghita-Coldea vor continua, urmand ca mai multe persoane, printre care Traian Basescu si Victor Ponta, vor fi chemate sa dea declaratii.

Trista revenire pe televizoare a cadavrului politic al lui Traian Basescu

Nu credeam sa revin atat de repede asupra unui ins pe care in editorialul de ieri il declaram pierdut, un cadavru politic. Pe numele lui Traian Basescu.

Traian Basescu critica ancheta DNA privind ordonanta de urgenta: Ajungem sa prostituam ideea de executiv. Procuratura nu trebuie sa cenzureze ce face Guvernul (VIDEO)

Traian Basescu a comentat joi in emisiunea Dosar de Politician ancheta penala deschisa de DNA in privinta emiterii ordonantei de urgenta privind modificarea Codului Penal. Fostul.

Strania disparitie a lui Traian Basescu

Marti seara, putin dupa ce guvernul rusinii pesedisto-aldiste dadea ordonantele de urgenta ce modificau miseleste si in folosul propriei sale clientele politice Codurile penale ale Romaniei , fostul presedinte al Romaniei, dl. Traian Basescu si-a anuntat pe facebook demisia de la presedintia PMP.

Traian Basescu: Definitia abuzului in serviciu ar putea fi utilizata abuziv. Trebuie gasita o definitie inteligenta si care sa reflecte o realitate

Fostul sef al statului, deputatul Traian Basescu, a atras atentia, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca definitia abuzului in serviciu poate fi utilizata in mod abuziv.

Traian Basescu demisioneaza de la conducerea PMP. Fostul sef de stat refuza sa comenteze ordonanta gratierii

Traian Basescu, liderul PMP, a anuntat in noaptea de marti spre miercuri ca demisioneaza din functia de presedinte al acestui partid.

Traian Basescu si-a anuntat demisia de la conducerea PMP: Evolutia politica din tara cere oameni noi

Traian Basescu a anuntat ca demisioneaza din functia de presedinte al Partidului Miscarea Populara. Sincer cred ca mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou si mi-am incheiat si.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )