Libnet.ro
UNICEF

22:00

Traian Basescu, dupa retragerea ordonantei de urgenta: Oare va fi suficient? Florin Iordache nu mai poate ramane ministru

B1 B1,
Traian Basescu, dupa retragerea ordonantei de urgenta: Oare va fi suficient? Florin Iordache nu mai poate ramane ministru

In urma anuntului presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu privind retragerea ordonantei de urgenta, Traian Basescu a transmis un mesaj pe Facebook, intrebandu-se daca va fi de. continuă pe B1

Presedintele PSD Cluj: nu am primit increderea romanilor pentru a organiza contraproteste! Trebuie sa luam in calcul retragerea Ordonantei de Urgenta

Presedintele PSD Cluj, Horia Nasra, a reactionat la stirea conform careia deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a cerut sustinatorilor PSD sa faca o contramanifestatie. Clujeanul nu este de acord cu colegul sau din Bucuresti, aratand pentru a nu dezbina Romania trebuie sa luam in calcul retragerea Ordonantei de Urgenta.

Traian Basescu critica ancheta DNA privind ordonanta de urgenta: Ajungem sa prostituam ideea de executiv. Procuratura nu trebuie sa cenzureze ce face Guvernul (VIDEO)

Traian Basescu a comentat joi in emisiunea Dosar de Politician ancheta penala deschisa de DNA in privinta emiterii ordonantei de urgenta privind modificarea Codului Penal. Fostul.

Cea mai inteleapta cale de iesire din criza: Un nume greu din PSD cere guvernului retragerea ordonantei de urgenta

Un nume important din randul PSD se alatura vocile care cer guvernului abroge ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Penal. Este vorba de europarlamentul Sorin Moisa, una dintre persoanele despre.

Eurodeputatul PSD Sorin Moisa: Sustin retragerea ordonantei, indiferent de consecinte. Ma ofer sa gasesc cativa penalisti care sa fie mediatori

Europarlamentarul PSD Sorin Moisa crede retragerea ordonantei care modifica legislatia penala este singura solutie pentru iesirea din criza in care se afla Romania.

Strania disparitie a lui Traian Basescu

Marti seara, putin dupa ce guvernul rusinii pesedisto-aldiste dadea ordonantele de urgenta ce modificau miseleste si in folosul propriei sale clientele politice Codurile penale ale Romaniei , fostul presedinte al Romaniei, dl. Traian Basescu si-a anuntat pe facebook demisia de la presedintia PMP.

Modificarea Codului Penal trebuia sa mearga prin Parlament. Traian Basescu, critica guvernul: Acea limita pana la care abuzul in serviciu nu e penal a dus cu gandul la Dragnea (VIDEO)

Invitat intr-o emisiune B1TV, Traian Basescu a criticat modul in care a ales guvernul sa modifice Codul Penal prin ordonanta de urgenta si faptul ca au introdus anumite prevederi care nu ar fi.

Traian Basescu face precizari dupa ce si-a anuntat demisia: Vorbesc despre o predare graduala a atributiunilor si de pregatirea PMP pentru alegerile din 2019 si 2020

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat in timpul unei conferinte de presa ca nu demisioneaza din fruntea partidului, ci se va retrage treptat, printr-un proces gradual.

Traian Basescu cere demisia ministrului Justitiei: Florin Iordache nu mai poate ramane ministru

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, cere, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, demisia ministrului Justitiei, Florin Iordache.

Traian Basescu, despre proteste: Riscul e ca nimeni sa nu mai poata controla ce se intampla si aici responsabilitatea presedintelui Iohannis este majora pentru ca este singurul care poate calma lucrurile (VIDEO)

Traian Basescu a comentat in emisiunea Talk B1 despre evenimentele din ultimele zile din tara. Fostul presedinte a afirmat ca a Alina Mungiu-Pippidi a spus o prostie cand a afirmat ca.

Traian Basescu si Victor Ponta vor fi chemati la audieri in cazul Ghita-Coldea. Adrian Tutuianu a precizat ca audierile vor continua

Presedintele Comisiei parlamentare de control al SRI, Adrian Tutuianu, a declarat ca audierile in cazul Ghita-Coldea vor continua, urmand ca mai multe persoane, printre care Traian Basescu si Victor Ponta, vor fi chemate sa dea declaratii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2709 seconds )