Libnet.ro
UNICEF

09:30

LIVE TEXT. Traian Basescu: Am sunat la biroul lui Kovesi ca sa aflu numarul procurorului care se ocupa de dosarul Flota

România Liberă România Liberă,
LIVE TEXT. Traian Basescu: Am sunat la biroul lui Kovesi ca sa aflu numarul procurorului care se ocupa de dosarul Flota

Fostul presedinte Traian Basescu a precizat, luni, la B1 Tv, ca multa lume doreste ca el sa nu ramana in politica, inclusiv Iohannis, Ponta, sau Macovei. continuă pe România Liberă

De ce i-a sunat Traian Basescu pe Laura Codruta Kovesi si pe Florian Coldea

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie ciudata fata de anchetele DNA: i-a pus la zid, dintr-un foc, pe Laura Codruta Kovesi sefa DNA), Florian Coldea adjunctul SRI) si Livia Stanciu presedintele Curtii Supreme). Practic, Traian Basescu a devoalat un anti-Traian Basescu. Fostul sef al statului a mai domolit tonul agresiv cu cateva anecdote.

Traian Basescu despre Florian Coldea, Codruta Kovesi si Livia Stanciu: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie

Traian Basescu a declarat luni seara, la B1 Tv, in legatura cu arestarile preventive din ultima perioada, ca justitia trebuie sa aplice legea si nu abuzul. In timpul mandatului meu au fost condamnati 9-10 ministri, unul nu a fost arestat preventiv - n. red. De ce trebuie arestat?. Basescu a subliniat ca nu face referire la cazul Elenei Udrea. Intrebat de moderatorul emisiunii de ce nu i-a sunat pe Florina Coldea, pe Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu - cele din urma numite de el in functie, fostul sef al statului a raspuns ca: Din sila nu ii sun. Ei sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie.

Sinteza Zilei. Traian Basescu ataca justitia independenta

Mai multe fragmente din interviul acordat de Traian Basescu unui post de televiziune au fost difuzate in emisiunea Sinteza Zilei. Fostul presedinte a declarat ca nu ii suna pe Florian Coldea, Codruta Kovesi.

Traian Basescu: E o presiune sa ies din politica. Iohannis, Ponta, Macovei, toti au interese sa plec (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre oamenii care l-au huiduit la intrarea in cladirea postului B1Tv, afirmand ca sunt oamenii lui Voiculescu. Invitat la emisiunea X-press, Traian Basescu.

Traian Basescu: O problema a justitiei e legata de ofiterii acoperiti dintre judecatori si procurori. Sunt santajabili ca au incalcat Constitutia, la fel ca Ponta

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, invitat la B1Tv, ca o alta problema a sistemului de justitie o constituie ofiterii acoperiti din justitie. Basescu a declarat ca acestia, stiind ca au incalcat .

Traian Basescu: O problema a justitiei e legata de ofiterii acoperiti dintre judecatori si procurori. Sunt santajabili ca au incalcat Constitutia, la fel ca Ponta (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, invitat la B1Tv, ca o alta problema a sistemului de justitie o constituie ofiterii acoperiti din justitie. Basescu a declarat ca acestia, stiind ca au incalcat .

Traian Basescu, noi atacuri la procurori, acuzati iar de guantanamizare: Ar trebui sa avem o lege a raspunderii procurorilor. Niciodata nu s-a actionat cu salbaticie, procurorii sa-si puna scalpuri la cingatoare

Traian Basescu a criticat din nou luni seara moda arestarilor preventive si a pledat pentru adoptarea unei legi a raspunderii procurorilor, in conditiile in care acestia au ca prim reflex sa bage la arest. El a mentionat ca au fost exemple si in trecut de arestari abuzive, dar niciodata nu s-a actionat cu oarecare salbaticie, procurorii sa-si puna scalpuri la cingatoare. Lista lui Traian Basescu cu marile probleme ale justitiei: ofiteri acoperiti, procurori care devin judecatori, arestari abuzive si lipsa raspunderii magistratilor.

Traian Basescu pune la zid arestarile preventive: Sunt excese, abuzuri care incalca normele drepturilor omului. Livia Stanciu spune ca iCCJ e partenerul DNA. Ce sanse mai au oamenii aia atunci? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit, invitat la emisiunea X-press difuzata de B1Tv, despre spectacolul catuselor pe care DNA l-a oferit in ultimele luni publicului. Basescu afirma ca.

Traian Basescu: Udrea nu a luat geanta cu bani

Traian basescu a vorbit, luni, la B1 Tv, despre cazul Elenei Udrea si a precizat ca aceasta nu a luat geanta cu bani.

Radu Tudor: Nu se executa unii pe altii. Traian Basescu nu va fi niciodata incatusat de oamenii pe care i-a facut mari

Nu se fac intre ei a spus Radu Tudor, luni, in emisiunea La Ordinea Zilei, vorbind despre posibilitatea ca Traian Basescu sa ajunga in fata justitiei. Cred ca pentru Basescu nu e nevoie de o consultare, e.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )