Libnet.ro
UNICEF

16:15

Traian Basescu, propunere indrazneata pentru Alina Gorghiu: Fac alianta cu PNL cu 3 conditii (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, propunere indrazneata pentru Alina Gorghiu: Fac alianta cu PNL cu 3 conditii (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu, actualmente candidat la Senat in Bucuresti pe lista PMP, i-a facut o propunere liderei PNL, Alina Gorghiu, in direct in emisiunea Dosar de Politician de. continuă pe B1

Alina Gorghiu, declaratie soc: USL a fost o greseala si imi cer eu scuze pentru ceea ce s-a intamplat atunci

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, s-a dezis intr-o declaratie publica de apartenenta sa si a partidului pe care il conduce acum la una dintre cele mai importante constructii politice de dupa 1990, si.

Alina Gorghiu: Sunt momente cand apelez la Blaga; daca are probleme nu inseamna ca nu mai vorbim

Presedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni ca sunt momente cand apeleaza la expertiza fostului copresedinte al liberalilor Vasile Blaga pe subiecte de campanie electorala, subliniind ca, desi acesta are probleme, nu inseamna ca nu poate vorbi cu el.

Alina Gorghiu: imi doresc sa readucem PNL la inaltimea partidului de pe vremea Bratienilor. Ce atuuri sustin ca au liberalii VIDEO

PNL a realizat un clip electoral in care presedintele formatiunii, Alina Gorghiu, subliniaza atuurile pe care le are partidul sau si puncteaza ca vrea ca PNL sa ajunga ca in perioada in care era condusa de familia Bratianu, adica cea mai importanta forta politica din Romania.

Alina Gorghiu sugereaza ca interviul cu Ciolos nu a fost difuzat, din cauza unui sef din TVR caruia i-au fost stricate planurile de a ajunge consul

Sefa Partidului National Liberal PNL), Alina Gorghiu, a acuzat, pe contul sau de Facebook, ca TVR il cenzureaza pe Dacian Ciolos, dupa ce televiziunea a anuntat ca nu mai difuzeaza un interviu cu premierul, pe motiv ca este campanie electorala, dar si ca unui sef obisnuit cu sinecuri nu i-a fost aprobata candidatura la un post mult ravnit de Consul General.

Alina Gorghiu: imi doresc sa readucem PNL la inaltimea partidului de pe vremea Bratienilor. Ne-am asumat calea schimbarii!

Nou mesaj de mobilizare lansat de presedintele PNL, Alina Gorghiu, membrilor si simpatizantilor liberali. in cel mai recent clip postat pe Facebook-ul PNL, aceasta vorbeste despre maretia partidului de pe.

Am trecut frontiera din tara mea in tara mea. EMOTII pentru Traian Basescu. Fostul presedinte a calcat pentru PRIMA OARA in Republica Moldova ca cetatean al acestei tari

Traian Basescu, se afla sambata, in Basarabia, pentru prezentarea programului PMP in relatia cu Republica Moldova. Fostul presedinte al Romaniei a calcat, astfel, pentru prima data pe.

Traian Basescu va merge, sambata, la Chisinau pentru a evalua situatia de dupa alegerile prezidentiale

Presedintele PMP, Traian Basescu, a anuntat vineri, ca va merge la Chisinau, sambata, pentru a evalua situatia din Republica Moldova dupa alegerile prezidentiale, dar si pentru a identifica elemente noi de sustinere a parcursului proeuropean al acesteia.

Traian Basescu, iese la atac pe tema Cuminteniei Pamantului: Scandalul public este mult prea mare ca sa poata fi ingropat. Sunt convins ca organele statului vor ancheta povestea (VIDEO)

Traian Basescu a fost invitatul lui Silviu Manastire in editia de luni Dosar de Politician. Fostul presedinte a vorbit despre situatia actuala a procesului de achizitie a operei de arta.

Traian Basescu: Caineste, ma uit la PNL ca la o solutie de alianta, cu mine premier

Presedintele PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara, la Romania Tv, ca se uita caineste la PNL ca posibil partener de alianta dupa alegerile parlamentare, afirmand ca nu este exclus ca PMP sa sustina un guvern PNL, dar ca premier trebuie sa fie el, potrivit Mediafax.

Traian Basescu spune ca doreste o alianta PMP - PNL si se autopropune ca prim-ministru

Liderul PMP, Traian Basescu, a declarat duminica seara ca isi doreste o alianta cu PNL, dar respinge categoric o colaborare cu PSD in perspectiva alegerilor parlamentare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )