Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Eu nu as renunta in locul lui Iohannis la functia de sef de stat pentru presedintia Consiliului European (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Eu nu as renunta in locul lui Iohannis la functia de sef de stat pentru presedintia Consiliului European (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat, in direct pentru B1TV, zvonurile din presa internationala despre posibilitatea ca Iohannis sa ajunga presedintele Consiliului European. Actualul europarlamentar PMP a . continuă pe B1

Traian Basescu a demisionat. Cine ii ia locul in Senat

Traian Basescu a demisionat din functia de senator pentru a o prelua pe cea de europarlamentar. in locul acestuia va merge in Senat Catalin Lucian Iliescu, al 8-lea candidat de pe lista PMP la parlamentare in.

Umilinta pentru Traian Basescu. Dusmanul fostului presedinte al Romaniei ii ia locul in Senat

Lovitura pentru Traian Basescu. ii va lua locul in Senat. in locul sau va veni Radu Cristesc. Acesta a facut un denuns la Parchetul General impotriva fostului presedinte al Romaniei pentru fals si uz de fals.

Traian Basescu: Cand eram ministru al Transporturilor, Teodorovici mi-a semnat cartea de munca. Lasa-l acolo, ca oricum nu intelege nimic din echilibrele macroeconomice

Traian Basescu sustine ca PSD nu s-a schimbat dupa inchiderea lui Liviu Dragnea, ci doar s-a profitat de incarcerarea sa pentru a-i imputate mai multe fapte decat cele pentru care este responsabil, potrivit.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )