Libnet.ro
UNICEF

19:45

Traian Basescu roaga Parlamentul sa respinga Legea amnistiei - decredibilizeaza lupta anti-coruptie, efecte catastrofale la Bruxelles

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu roaga Parlamentul sa respinga Legea amnistiei - decredibilizeaza lupta anti-coruptie, efecte catastrofale la Bruxelles

Presedintele Traian Basescu a rugat marti Camera Deputatilor sa respinga legea aministiei, care va decredibiliza eforturile de lupta impotriva coruptiei si va afecta increderea in justitie avand, in acelasi timp, efecte catastrofale pentru urmatorul raport privind Mecanismul de Cooperare si Verificare MCV). continuă pe Hotnews

Traian Basescu trimite spre reexaminare legea care desfiinteaza Comitetul National de Initiativa

Presedintele Traian Basescu a retrimis luni Parlamentului, spre reexaminare, legea de aprobare a ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 58/2013 prin care s-au luat o serie de masuri cu privire la camerele agricole.

Legea amnistiei, votata in secret de catre deputatii juristi

Update 12:18 Basescu roaga parlamentarii sa nu voteze legea amnistierii Bogdan Oprea, purtatorul de cuvant al presedintelui tarii noastre, a declarat, intr-un comunicat de presa publicat pe site-ul presedintiei, ca Traian Basescu roaga parlamentarii sa nu voteze legea amnistierii.

Presedintele Traian Basescu cere Camerei Deputatilor sa respinga Legea amnistierii: Are efecte catastrofale pentru MCV

Presedintele Traian Basescu roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea amnistierii. Presedintele Romaniei, domnul Traian Basescu, roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea pentru amnistierea unor.

Basescu roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea amnistierii

Presedintele Traian Basescu roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea pentru amnistierea unor infractiuni si gratierea unor pedepse, care ar decredibiliza eforturile de lupta anticoruptie si justitia, declara purtatorul de cuvant al.

Traian Basescu: Nu cred ca legea Descentralizarii trece de Curtea Constitutionala. Daca trece, o retrimit Parlamentului

Presedintele Traian Basescu a criticat din nou, marti seara, proiectul legii descentralizarii initiat de vicepremierul Liviu Dragnea, afirmand ca este vorba despre o subrezire a statului, si a afirmat ca, in opinia sa, nu va trece de Curtea Constitutionala.

Basescu roaga Camera Deputatilor sa respinga Legea amnistierii

Presedintele Traian Basescu cere alesilor sa nu voteze Legea pentru amnistierea unor infractiuni si gratierea unor pedepse. Seful Statului considera ca o eventuala adoptare a acestei legi va afecta justitia,.

Basescu: Legea amnistiei va avea efecte catastrofale asupra Raportului MCV

Presedintele Traian Basescu i-a rugat pe parlamentari sa nu voteze proiectul de lege, nainte ca deputatii sa dea votul final in plen pentru adoptarea legii care permite amnistierea si gratierea unor condamnati penal.

Comisia juridica a votat pe ascuns eliberarea puscariasilor. Parlamentul da astazi votul final pe legea amnistiei si gratierii

Camera Deputatilor va vota astazi proiectul de lege privind privind amnistierea unor infractiuni si gratierea unor pedepse, propus de deputatii Nicolae Paun si Madalin Voicu. Proiectul a fost amendat in secret, luni noaptea, de catre o parte din deputatii juristi.

LIVE TEXT Sedinta decisiva la Camera Deputatilor pentru proiecte controversate: legea amnistiei, legea minelor, legea lobby-ului. Site-ul Camerei a picat

Plenul Camerei Deputatilor ar urma sa voteze marti cateva proiecte legislative extrem de controversate: legea amnistiei care va scoate din inchisoare condamnatii cu pedepse pina la 7 ani), modificari la legea minelor esentiala pentru inceperea proiectului de la Rosia Montana) si legea lobby-ului. Sedinta Camerei, care e for decizional, a inceput fara ca ordinea de zi sa fie publica si fara ca parlamentarii sa fi primit proiectele cu toate avizele. Ora 10. 52: Site-ul Camerei Deputatilor, unde ar fi trebuit sa se transmita LIVE sedinta de astazi, a picatOra 10. 47: Plenul a aprobat introducerea pe ordinea de zi a proiectelor controverate, printre care legea amnistiei si legea lobby-uluiOra 10. 43: Un deputat PSD a cerut sa fie introduse pe ordinea de zi si proiectele privind amnistierea unor infractori, dar si legea lobby-uluiOra 10. 39: Pe site-ul Camerei Deputatilor a fost publicata ordinea de zi. Pe lista actelor ce urmeaza sa fie dezbatute apare proiectul legii minelor, proiectul de lege privind PPP, dar lipsesc proiectul legii amnistiei si legii lobby-uluiUrmareste LIVE TEXT cele mai importante momente ale unei zile decisive.

LIVE TEXT Sedinta decisiva la Camera Deputatilor pentru proiecte controversate: legea amnistiei, legea minelor, legea lobby-ului. PNL si Opozitia se pun amnistierilor. Liberalii cer vot deschis la legea amnistiei, altfel vor parasi sala

Plenul Camerei Deputatilor ar urma sa voteze marti cateva proiecte legislative extrem de controversate: legea amnistiei care va scoate din inchisoare condamnatii cu pedepse pina la 7 ani), modificari la legea minelor esentiala pentru inceperea proiectului de la Rosia Montana) si legea lobby-ului. Sedinta Camerei, care e for decizional, a inceput fara ca ordinea de zi sa fie publica si fara ca parlamentarii sa fi primit proiectele cu toate avizele. ----------------------------Ora 14:12: Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti ca Partidul National Liberal este impotriva legii amnistiei si ca, in cazul in care majoritatea parlamentara va cere vot secret, PNL se va retrage din sala. Ora 13:50: PNL a parasit sedinta din plen inaintea discutiei pe legea minelor, pe care liberalii au anuntat ca nu o sustin. Deputatii liberali s-au reunit intr-o sedinta de urgenta. Ora 13. 20: Deputatii discuta proiectul legii minelor, care ar da unda verde proiectului Rosia MontanaOra 11. 40: Transmisia LIVE VIDEO de pe site-ul Camerei Deputatilor functioneaza, dupa ce a picat in prima parte a sedintei!!! Ora 11. 28: Proiectul de lege a lobby-ului a fost retrimis la comisiile parlamentare si nu vom avea un vot in plenUrmareste LIVE TEXT cele mai importante momente ale unei zile decisive.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2847 seconds )