Libnet.ro
UNICEF

12:00

Traian Basescu trimite spre reexaminare legea care desfiinteaza Comitetul National de Initiativa

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu trimite spre reexaminare legea care desfiinteaza Comitetul National de Initiativa

Presedintele Traian Basescu a retrimis luni Parlamentului, spre reexaminare, legea de aprobare a ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 58/2013 prin care s-au luat o serie de masuri cu privire la camerele agricole. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor de stat. Declaratia premierului Ponta privind amanarea accizei la motorina nu ma satisface, dar creaza conditii pentru continuarea discutiilor

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca este dispus oricand sa reia discutiile cu primul ministrul pe tema accizei suplimentare la combustibili, in conditiile in care anuntul privind amanarea cu trei luni a accizarii motorinei creaza conditii pentru continuarea discutiilor.

Traian Basescu: Am promulgat bugetul asigurarilor de stat. Declaratia premierului Ponta privind amanarea accizei la motorina nu ma satisface, dar creeaza conditii pentru continuarea discutiilor

Presedintele Traian Basescu a declarat luni ca este dispus oricand sa reia discutiile cu primul ministrul pe tema accizei suplimentare la combustibili, in conditiile in care anuntul privind amanarea cu trei luni a accizarii motorinei creeaza conditii pentru continuarea discutiilor.

LIVE TEXT. Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa.

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa de la ora 18. 30 la Palatul Cotroceni. Urmariti pe site-ul romanialibera. ro principalele declaratii de presa ale lui Traian Basescu.

EXCLUSIV. Bogdan Teodorescu: Se strange latul in jurul proiectului domnului Traian Basescu

Profesorul Bogdan Teodorescu a explicat, in emisiunea Punctul de intalnire, la Antena 3, ca Traian Basescu trece prin momente grele si ca si-a pierdut sustinerea unui partid, sustinere care i-a conferit.

Traian Basescu, la cumparaturi: Nu s-a ieftinit painea dupa reducerea TVA

Presedintele Traian Basescu a mers la cumparaturi, sambata, intr-un supermarket din Bucuresti ocazie cu care a remarcat ca pretul painii nu s-a ieftinit dupa scaderea TVA, in schimb a fost bucuros ca a gasit mere romanesti, transmite Mediafax.

Traian Basescu si Unirea

Obiectivul reunificarii romanior de pe ambele maluri ale Prutului a fost enuntat de presedintele Traian Basescu folosind doua momente simbolice, parafarea Acordurilor de la Vilnius de catre Republica Moldova si sarbatorirea cu fast, la Bucuresti, a Zilei Nationale intr-un an care marcheaza 95 de ani de la Unirea din 1918.

Mesajul presedintelui Traian Basescu cu ocazia sarbatoririi Sfantului Nicolae

Presedintele Traian Basescu a transmis, vineri, un mesaj celor care-si aniverseaza onomastica de Sfantul Nicolae, spunand ca aceasta sarbatoare este o traditie veche pentru poporul roman. imi doresc sa.

Traian Basescu: Am promulgat Bugetul Asigurarilor Sociale de Stat pe 2014

Presedintele Traian Basescu a declarat ca a promulgat Bugetul Asigurarilor Sociale de Stat pe 2014.

Radu Tudor: in aceasta prima disputa pe tema bugetului Romaniei, Traian Basescu a repurtat o victorie

Traian Basescu a repurtat o victorie, in prima disputa pe tema bugetului Romaniei, considera jurnalistul Radu Tudor, dupa ce premierul Victor Ponta s-a aratat dispus sa amane acciza la motorina pentru trei.

Traian Basescu spune ca nu are bani in buget pentru a merge la funeraliile lui Nelson Mandela: Mai am bani doar pentru Consiliul European din decembrie

Presedintele Traian Basescu a declarat luni seara, raspunzand unei intrebari la finalul unei conferinte de presa de la Palatul Cotroceni, ca nu va merge la funeraliile lui Nelson Mandela in Africa de Sud intrucat nu are bani in buget decat pentru Consiliul European din decembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )