Libnet.ro
UNICEF

20:45

Traian Basescu: Romania a beneficiat de doua cupluri de iresponsabili majori, Tariceanu-Vosganian si Ponta-Teodorovici

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Romania a beneficiat de doua cupluri de iresponsabili majori, Tariceanu-Vosganian si Ponta-Teodorovici

Fostul presedinte Traian Basescu a atras atentia, intr-o postare facuta sambata pe contul personal de Facebook, ca masurile populiste pe care le pregateste cuplul de iresponsabili Ponta-Teodorovici, pentru anul electoral 2016, vor avea un impact negativ ce ar putea aduce dezastrul in anii urmatori, chiar initial daca situatia va fi una buna pentru cetatenii Romaniei. continuă pe Adevărul

Traian Basescu: Romania a beneficiat de doua cupluri de iresponsabili majori in guvernele ultimei decade - Tariceanu/Vosganian si Ponta/Teodorovici

Traian Basescu a scris sambata, pe pagina personala de Facebook, despre premierul Victor Ponta si despre ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, care, potrivit fostului presedinte, formeaza unul dintre cele.

Cuplul Ponta-Teodorovici pregateste lapte si miere curgand pe santuri, urmand dezastrul

Fostul presedinte Traian Basescu avertizeaza ca masurile populiste pe care le pregateste cuplul de iresponsabili Ponta-Teodorovici, pentru anul electoral 2016, vor avea un impact negativ ce ar putea aduce dezastrul in anii urmatori. intr-o postare pe Facebook, Basescu sustine ca Romania a beneficiat de doua cupluri de iresponsabili majori in guvernele ultimei decade, riscand acum sa ajunga, din nou, in criza economica, astfel incat drumul batatorit de greci pare a incepe sa fie inteles si de romani.

Traian Basescu ataca: Ponta si Teodorovici pregatesc dezastrul

Fostul presedinte Traian Basescu avertizeaza ca masurile populiste pe care le pregateste cuplul de iresponsabili Ponta-Teodorovici, pentru anul electoral 2016, vor avea un impact negativ ce ar putea aduce .

Oamenii lui Traian Basescu, saltati pe rand. Basistii sunt abonati la dosare penale

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, un apropiat al primarului Gheorghe Falca si al lui Traian Basescu, va afla in aceasta seara daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, asa cum au.

Fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, arestat 30 de zile

Gabriel Berca, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Stire in curs de actualizare.

Traian Basescu, imbogatit de recolta de la Nana. Vezi cu cat ii umfla conturile productia de vara

Mosia din judetul Calarasi l-a facut pe Traian Basescu mai bogat cu peste 56. 000 de euro. Societatea care a arendat cele 300 de hectare de teren l-a anuntat pe fostul presedinte ca dupa recoltare, ii va da.

Subiectiv: Reactia lui Traian Basescu la retinerea fostului sau consilier prezidential, Gabriel Berca

Razvan Dumitrescu a prezentat, in editia de joi a emisiunii Subiectiv, reactia fostului presedinte Traian Basescu la decizia DNA de a-l retine pe fostul sau consilier, Gabriel Berca. Pe cuvant? Bine!, a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )