Libnet.ro
UNICEF

17:45

Oamenii lui Traian Basescu, saltati pe rand. Basistii sunt abonati la dosare penale

Antena3 Antena3,
Oamenii lui Traian Basescu, saltati pe rand. Basistii sunt abonati la dosare penale

Presedintele Consiliului Judetean Arad, Nicolae Iotcu, un apropiat al primarului Gheorghe Falca si al lui Traian Basescu, va afla in aceasta seara daca va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, asa cum au. continuă pe Antena3

Traian Basescu ataca: Ponta si Teodorovici pregatesc dezastrul

Fostul presedinte Traian Basescu avertizeaza ca masurile populiste pe care le pregateste cuplul de iresponsabili Ponta-Teodorovici, pentru anul electoral 2016, vor avea un impact negativ ce ar putea aduce .

Traian Basescu: Romania a beneficiat de doua cupluri de iresponsabili majori in guvernele ultimei decade - Tariceanu/Vosganian si Ponta/Teodorovici

Traian Basescu a scris sambata, pe pagina personala de Facebook, despre premierul Victor Ponta si despre ministrul de Finante, Eugen Teodorovici, care, potrivit fostului presedinte, formeaza unul dintre cele.

Fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, arestat 30 de zile

Gabriel Berca, fost consilier prezidential al lui Traian Basescu, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Stire in curs de actualizare.

Traian Basescu, imbogatit de recolta de la Nana. Vezi cu cat ii umfla conturile productia de vara

Mosia din judetul Calarasi l-a facut pe Traian Basescu mai bogat cu peste 56. 000 de euro. Societatea care a arendat cele 300 de hectare de teren l-a anuntat pe fostul presedinte ca dupa recoltare, ii va da.

Subiectiv: Reactia lui Traian Basescu la retinerea fostului sau consilier prezidential, Gabriel Berca

Razvan Dumitrescu a prezentat, in editia de joi a emisiunii Subiectiv, reactia fostului presedinte Traian Basescu la decizia DNA de a-l retine pe fostul sau consilier, Gabriel Berca. Pe cuvant? Bine!, a fost.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1982 seconds )