Libnet.ro
UNICEF

06:00

Traian Basescu: Romania este tinta unui razboi hibrid

Adevărul Adevărul,
Traian Basescu: Romania este tinta unui razboi hibrid

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a facut o analiza a incidentelor privind Hexi Pharma, moartea afaceristului Dan Condrea si acuza ca autoritatile de la Moscova au ca scop demoralizarea si demobilizarea populatiei Romaniei prin propaganda. continuă pe Adevărul

Cum incearca Rusia sa-i intoxice pe romani. Semne de razboi hibrid si in Bulgaria

Moscova incearca prin metodele dezinformarii sa schimbe perceptia opiniei publice din statele membre UE si NATO fata de aceste organizatii. Pentru aceasta se foloseste in primul rand de gurile sale de tun propagandistice RT si Sputnik, dar si prin intermediul unor politicieni-populisti, campanii de propaganda retelele sociale, site-uri. Romania este si ea o tinta a lui Putin.

Traian Basescu acuza: Propaganda rusa si-a facut o tinta din Romania. Populatia trebuie sa-si refaca increderea in institutii, pentru ca altfel, va fi prea tarziu

Traian Basescu se declara indignat de cele prezentate la televiziunile din Romania, acesta spunand ca totul face parte din propaganda rusa care tinteste tara noastra. Fostul sef al statului a.

Traian Basescu, declaratii incendiare: Raluca Pruna e rau intentionata. Lucreaza la comanda... Categoric cineva este deasupra ministrului justitiei (VIDEO)

Traian Basescu a fost prezent in emisiunea X Press de la postul de televiziune B1 TV, acolo unde a vorbit cu moderatorul emisiunii despre mai multe subiecte. Se pare ca, printre subiectele discutate a fost si fa.

REWE Romania finanteaza constructia unui complex rezidential in Moinesti

In perioada februarie-iunie 2016, REWE Romania finanteaza constructia unui triplex in complexul Habitat din Moinesti, judetul Bacau. La constructia triplexului vor participa, in perioada aprilie-iunie 2016, 250 de angajati ai companiei, familiile-beneficiar si voluntari internationali Habitat for Humanity, conform unui comunicat trimis redactiei.

Sapte francezi sunt judecati pentru ca au plecat sa lupte alaturi de islamisti. Unul dintre acuzati este fratele unui atentator de la Bataclan

Procesul in care sapte tineri originari din Strasbourg, estul Frantei, printre care si fratele unuia dintre atentatorii kamikaze de la sala Bataclan din 13 noiembrie 2015, sunt judecati pentru ca au plecat in Siria spre a se pregati ca luptatori islamisti, a inceput luni in fata unui tribunal corectional din Paris.

Cea mai scumpa pizza din Romania este la Reghin. Cat costa neobisnuitul produs facut din AUR (FOTO)

Cea mai exclusivista pizza din Romania se gaseste intr-un restaurant din Reghin. Neobisnuitul produs poarta numele de Al Tartufo si contine foita de aur si trufe. Pretul unei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2609 seconds )