Libnet.ro
UNICEF

22:45

Traian Basescu, declaratii incendiare: Raluca Pruna e rau intentionata. Lucreaza la comanda... Categoric cineva este deasupra ministrului justitiei (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, declaratii incendiare: Raluca Pruna e rau intentionata. Lucreaza la comanda... Categoric cineva este deasupra ministrului justitiei (VIDEO)

Traian Basescu a fost prezent in emisiunea X Press de la postul de televiziune B1 TV, acolo unde a vorbit cu moderatorul emisiunii despre mai multe subiecte. Se pare ca, printre subiectele discutate a fost si fa. continuă pe B1

Raluca Pruna, taxata dur de magistrati: Ministrul Justitiei ignora problemele sistemului pe care il conduce (VIDEO)

Raluca Pruna este criticata dur chiar de catre cei din sistemul pe care il conduce! Asociatia Magistratilor din Romania a taxat dur declaratiile Ministrului Justitiei, referitoare la.

Ion Cristoiu: Raluca Pruna intruchipeaza perfect ministrul tipic din acest Guvern de stewardese pe curse lowcost Bruxelles-Bucuresti

Jurnalistul Ion Cristoiu a scris in Gandul de miercuri de pe blogul personal despre Raluca Pruna, actualul ministru al Justitiei, care a fost invitata in cadrul emisiunii televizate.

Raluca Pruna: in cazul Hexi Pharma exista o asteptare legitima a publicului

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat, luni, ca in cazul Hexi Pharma exista o asteptare legitima a publicului, iar ancheta trebuie facuta cu celeritate.

Raluca Pruna critica sefii inchisorilor pentru conditiile deplorabile: Cred ca nu au niciun fel de scuza manageriala

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a criticat, luni seara, sefii inchisorilor, precizand ca ei nu nicio scuza manageriala pentru conditiile deplorabile din penitenciare.

Traian Basescu: Romania este tinta unui razboi hibrid

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a facut o analiza a incidentelor privind Hexi Pharma, moartea afaceristului Dan Condrea si acuza ca autoritatile de la Moscova au ca scop demoralizarea si demobilizarea populatiei Romaniei prin propaganda.

Traian Basescu acuza: Propaganda rusa si-a facut o tinta din Romania. Populatia trebuie sa-si refaca increderea in institutii, pentru ca altfel, va fi prea tarziu

Traian Basescu se declara indignat de cele prezentate la televiziunile din Romania, acesta spunand ca totul face parte din propaganda rusa care tinteste tara noastra. Fostul sef al statului a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )