Libnet.ro
UNICEF

05:30

Traian Basescu acuza: Propaganda rusa si-a facut o tinta din Romania. Populatia trebuie sa-si refaca increderea in institutii, pentru ca altfel, va fi prea tarziu

B1 B1,
Traian Basescu acuza: Propaganda rusa si-a facut o tinta din Romania. Populatia trebuie sa-si refaca increderea in institutii, pentru ca altfel, va fi prea tarziu

Traian Basescu se declara indignat de cele prezentate la televiziunile din Romania, acesta spunand ca totul face parte din propaganda rusa care tinteste tara noastra. Fostul sef al statului a. continuă pe B1

Traian Basescu il critica pe Klaus Iohannis, in contextul amenintarilor facute de Rusia: Ar fi fost necesara o reactie imediata, de la presedinte la presedinte

Fostul sef al statului si presedintele Traian Basescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa ii raspunda lui Vladimir Putin ca de la presedinte la presedinte, in contextul amenintarilor facute de liderul rus privind scutul antiracheta din Romania si Polonia.

Cum a fost pacalit Traian Basescu sa il atace pe seful SIE pentru o declaratie data de MRU pe cand era politician

Presedintele Partidului Miscarea Populara PMP), Traian Basescu, a fost provocat, duminica, intr-o emisiune la Romania TV sa raspunda unui atac al actualului director SIE, Mihai Razvan Ungureanu, formulat cu ani in urma, intr-o emisiune Adevarul Live.

O declaratie de la presedinte, la presedinte: Traian Basescu, lectii in direct pentru Klaus Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu l-a atacat pe actualul sef al statului, Klaus Iohannis, in contextul amenintarilor liderului de la Kremlin, Vladimir Putin, la adresa Romaniei. Basescu a lansat.

Traian Basescu, despre scandalul Hexi Pharma: Noi avem un sistem de sanatate de tip stalinist

Noi dezvaluiri in scandalul Hexi Pharma! Fostrul presedinte Traian Basescu a declarat ca problemele in cazul dezinfectantilor diluati sunt mult mai vechi. Totodata, acesta incearca sa traga un.

Traian Basescu: Prin noua lege electorala au fost impuse restrictii publicitare exagerate, ceea ce afecteaza profund votul in cunostinta de cauza

Fostul sef al statului si presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, considera ca actuala campanie electorala pentru alegerile locale din 5 iunie nu a fost vizibila, astfel ca multi romani nu cunosc data cand vor avea loc alegerile sau cine sunt candidatii.

Traian Basescu vrea dezbateri la TVR: Romanii nu stiu cand sunt alegerile!

Traian Basescu este de parere ca actuala campanie electorala pentru alegerile locale din 5 iunie nu a fost una vizibila in spatiul public si cere Autoritatii Electorale Permanente sa dispuna, in ul.

Traian Basescu, dezvaluiri socante. Ce are de spus fostul presedinte despre alegerile locale din 5 iunie

Fostul presedinte Traian Basescu a postat duminica pe pagina oficiala de Facebook cateva randuri despre alegerile locale de pe 5 iunie, cu scopul de a face cateva clarificari. Postarea.

Traian Basescu, dezvaluiri incendiare. Ce are de spus fostul presedinte despre alegerile locale din 5 iunie

Fostul presedinte Traian Basescu a postat duminica pe pagina oficiala de Facebook cateva randuri despre alegerile locale de pe 5 iunie, cu scopul de a face cateva clarificari. Postarea.

Acest film de propaganda rusa lauda Romania lui Ceausescu, ignorand prezentul

O echipa a postului Rossia 1 a realizat de curand un material interesant despre Romania. Idee ca era mai bine pe vreme lui Ceausescu este una pe care rusii o imbratiseaza fara probleme. Asta, desigur, in ciuda faptului ca liderul Romaniei comuniste a facut eforturi destul de mari pentru ase desprinde cat mai mult de [].

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2195 seconds )