Libnet.ro
UNICEF

05:30

Traian Basescu afirma ca Romania nu va furniza armament letal Ucrainei

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu afirma ca Romania nu va furniza armament letal Ucrainei

Presedintele Traian Basescu a precizat vineri ca Romania nu va furniza armament letal Ucrainei, dupa ce seful statului ucrainean, Petro Poroshenko, afirmase cu o zi in urma ca Ucraina va primi in sfirsit astfel de materiale din partea unor state membre NATO. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Sunt optimist ca Romania va fi capabila in 2020 sa-si acopere nevoile de gaze

Presedintele Traian Basescu este optimist ca Romania isi va putea acoperi nevoile de gaze naturale peste 5-6 ani, dar si chiar pe ale Republicii Moldova. Declaratia a fost facuta dupa vizita efectuata pe platforma de foraj Ocean Endeavor din Marea Neagra.

Traian Basescu, la finalul summit-ului NATO: Toate obiectivele au fost atinse. Romania va gazdui un comandament NATO, centru de antrenament naval la Marea Neagra si va fi natiune-cadru pentru siguranta cibernetica a Ucrainei

Presedintele Traian Basescu a declarat, la finalul summit-ului NATO, ca toate obiective tarii noastre au fost atinse. Astfel, Romania va gazdui un comandament NATO, SUA au propus crearea unui centru de antrenament si exercitii navale la Marea Neagra iar tara noastra va fi natiune-cadru pentru siguranta cibernetica a Ucrainei. In plus, Marea Neagra e evidentiata in documentele finale ale summitului ca avand o importanta deosebita pentru securitatea euro-atlantica. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT si VIDEO declaratiile sefului statului.

Traian Basescu: Romania figureaza ca facand oferta pentru comandament, dar noi stim ca va fi

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la incheierea summit-ului NATO, ca in documentele adoptate la reuniune Romania figureaza ca facand oferta pentru a gazdui un comandament NATO, dar ca se stie ca acesta va fi pe teritoriul.

Traian Basescu: Vom avea un comandament NATO pe teritoriul tarii

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la incheierea summit-ului NATO, ca in documentele adoptate la reuniune Romania figureaza ca facand oferta pentru a gazdui un comandament NATO, dar ca se.

Traian Basescu: Emigrarea romanilor in Marea Britanie, benefica economiei din Romania

Romanii care emigreaza in Marea Britanie ajuta mentinerea ratei reduse a somajului dinRomania, a sugerat presedintele Traian Basescu intr-un interviu acordat BBC Radio 4. Presedintele Romaniei, prezent.

Presedintele Traian Basescu, despre ce a adus summitul NATO pentru Romania, de la ora 14.30

Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la finalul lucrarilor summit-ului NATO, care s-a desfasurat in Marea Britanie. Interventia presedintelui este anuntata pentru ora 14.

Ponta: in cea mai rea varianta pentru Romania, ultima zi in care Traian Basescu va sta la Cotroceni este 22 decembrie

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, ca nu vrea sa se pronunte cu privire la o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, adaugand ca daca Tariceanu vine cu.

Traian Basescu: Sunt optimist ca Romania va putea in 2020 sa acopere nevoile de gaz ale Romaniei si Moldovei

Presedintele Traian Basescu a aratat ca a fost un obiectiv al sau sa inceapa forarile in Marea Neagra.

Traian Basescu, chemat in instanta, ca martor in procesul fratelui sau. Procesul lui Mircea Basescu incepe luni

Traian Basescu ar putea fi chemat ca martor in procesul fratelui sau, scrie Ring. Avocatul Pavel Abraham a declarat ca va cere din nou audierea presedintelui, de data asta in instanta. Asta dupa ce cererea lui.

Traian Basescu: NATO solicita Romaniei sa preia paza aeroporturilor Kandahar si Kabul

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, dupa summit-ul NATO din Tara Galilor, ca Romania a primit solicitarea de a prelua paza aeroporturilor din Kandahar si Kabul, el aratand ca se va discuta in .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )