Libnet.ro
UNICEF

21:45

Traian Basescu: Ce s-a intamplat cu sediul Antenei 3 a fost un alt abuz

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Ce s-a intamplat cu sediul Antenei 3 a fost un alt abuz

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, joi seara, la un post de televiziune, ca ceea ce s-a intamplat cu sediul Antenei 3 a fost un alt abuz, amintind despre cum au fost umflate. continuă pe Antena3

Gigi Becali, dezvaluiri incendiare: Traian Basescu si-a trimis oamenii sa imi rezolve problemele penale

Dezvaluiri incendiare facute de Gigi Becali la Antena 3. Finantatorul Stelei a marturisit ce s-a intamplat in dimineata de dupa alegerile din 2009. Acesta spune ca Traian Basescu l-a trimis pe.

Traian Basescu: Sebastian Ghita a fost un om protejat de SRI. Va fi repatriat daca genereaza vulnerabilitati(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri la Dosar de politician despre cazul fostului deputat Sebastian Ghita care se afla in arest in Serbia. Basescu sustine ca.

Traian Basescu: Eu nu am fost pentru gratierea tuturor actelor de coruptie, am plecat de la o realitate - clasa politica este tinuta sub control de institutiile de forta. Parlamentul n-are vlaga (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri, la Dosar de politician despre votul dat in comisia juridica din Senat pe legea gratierii. Alesii au aprobat un amendament la lege, potrivit.

Traian Basescu, despre alegerile din anul 2009, care ar fi fost fraudate in favoarea lui: Poate e cazul ca Parchetul General sa isi opreasca ancheta

Senatorul PMP Traian Basescu s-a declarat de acord, marti, cu propunerile de modificare referitoare la comisiile parlamentare de ancheta, apreciind ca poate este cazul ca Parchetul General sa isi opreasca ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009.

Traian Basescu: Romania are nevoie de un moment zero si acesta poate fi obtinut doar cu o gratiere larga/ Udrea nu e insarcinata si nici nu adopta vreun copil/ Pot sa iasa in strada, eu nu sunt Serban Nicolae sa-mi schimb parerile

Traian Basescu a declarat joi seara, la Romania TV, ca noua lege a gratierii ar putea marca un moment zero in Romania si sustine ca nu a facut interesat propunerea fiindca niciunul dintre apropiatii sai din perioada in care a ocupat cea mai inalta functie in stat nu ar urma sa beneficieze de modificarile propuse de el pe lege pentru ca nu se incadreaza in prevederi. Acest moment zero se poate obtine cu o gratiere larga si nu pentru recidivisti. Pot sa iasa in strada, eu nu sunt Serban Nicolae sa-mi schimb parerile. Daca as fi in functie la Cotroceni asta ar fi obiectivul meu acum, a declarat Basescu.

Traian Basescu: Daca as fi presedinte, as promulga gratierea(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri in cadrul emisiunii Dosar de politician ca daca ar fi sef al statului al promulga legea gratierii. Basescu a explicat ca.

Traian Basescu: Daca Dragnea vrea sa spuna ca nu a stiut ce amendamente a depus Serban Nicolae, trebuie sa caute un copil care nu intelege inca

Traian Basescu a declarat, joi, la postul de televiziune RTV, ca daca seful PSD, Liviu Dragnea, vrea sa spuna ca nu a stiut ce amendamente a depus Serban Nicolae la proiectul legii gratierii, trebuie sa caute un copil care nu intelege inca vorba, adica sa aiba vreo trei luni de la nastere.

Traian Basescu a rupt tacerea! A spus totul despre legea gratierii si amendamentele care ar scuti-o pe Elena Udrea de inchisoare

Traian Basescu a raspuns celor care l-au acuzat ca ar fi propus amendamentele privind legea gratierii pentru a o scapa pe Elena Udrea de inchisoare. Fostul presedinte a afirmat ca nu cunoaste dosarul.

Traian Basescu: Cred ca Laura Codruta Kovesi a vorbit la telefon cu Mircea Geoana in noaptea alegerilor din 2009 (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miarceuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca banuieste ca in noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, Laura Codruta Kovesi,.

Traian Basescu, gata sa dea explicatii protestatarilor

Senatorul PMP Traian Basescu a afirmat joi ca este gata sa se intalneasca cu o delegatie a celor care au protestat contra gratierii faptelor de coruptie si sa le explice ca este nevoie ca oamenii po.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )