Libnet.ro
UNICEF

19:00

Traian Basescu, in scandalul in care este implicat Augustin Lazar: Procurorul General ar trebui sa demisioneze singur. Daca nu, presedintele sa il elibereze din functie

B1 B1,
Traian Basescu, in scandalul in care este implicat Augustin Lazar: Procurorul General ar trebui sa demisioneze singur. Daca nu, presedintele sa il elibereze din functie

Traian Basescu intervine in scandalul in care este implicat Augustin Lazar, Procurorul General al Romaniei. Fostul sef de stat considera ca pe fondul atmosferei care s-a creat, Lazar ar trebui sa. continuă pe B1

Traian Basescu: O mare problema a UE este nationalismul populist (VIDEO)

Traian Basescu, presedintele de onoare al PMP, a declarat duminica, la Chisinau, ca nationalismul populist este, in prezent, una dintre cele mai mari probleme ale Uniunii Europene. O alta mare.

Minciuni scandaloase descoperite in Dosarul Revolutiei.Ce a spus Augustin Lazar despre proiectul trimis la minister

Ana Maria Bujor a prezentat la Antena 3 o serie de minciuni legate de Dosarul Revolutiei. Dosarul Revolutiei nu este nici pe departe cel despre care vorbeste Augustin Lazar. Exista in acest moment in.

ALDE: Ne intrebam daca Iohannis ii este doar recunoscator lui Augustin Lazar pentru dosarele inchise

ALDE raspunde acuzatilor presedintelui Klaus Iohannis conform carora absenta de la consultarile de la Cotroceni e determinata de dezinteresul fata de situatia justitiei, spunand ca presedintele trebuie sa il revoce pe procurorul general Augustin Lazar si intrebandu-se daca ii este doar recunoscator procurorului general pentru dosarele inchise sau e doar santajat cu dosarul sotiei sale.

SONDAJ. Credeti ca Augustin Lazar trebuie sa demisioneze?

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, este de departe personajul negativ al momentului si se afla in mijlocul unuia dintre cele mai mari scandaluri din ultimii ani. Contestat de foarte multa lume, dar.

ALDE: Ne intrebam daca Iohannis ii este doar recunoscator lui Augustin Lazar pentru dosarele inchise sau e doar santajat cu dosarul sotiei sale

ALDE raspunde acuzatilor presedintelui Klaus Iohannis conform carora absenta de la consultarile de la Cotroceni e determinata de dezinteresul fata de situatia justitiei. Partidul condus de Calin Popescu Tariceanu sustine ca presedintele trebuie sa il revoce pe procurorul general Augustin Lazar.

Traian Basescu, despre trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei: Domnul Lazar a facut o operatiune de PR esuata, din pacate

Traian Basescu il critica in termeni duri pe Procurorul General al Romaniei, pentru trimiterea in judecata a Dosarului Revolutiei. Fostul sef de stat considera ca demersul reprezinta o operatiune de PR a.

Tariceanu, atac la Augustin Lazar: Acest Vasile Roaita al Opozitiei

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, la atacat sambata pe procurorul general Augustin Lazar, spunand despre aceste ca este un Vasile Roaita al Opozitiei.

Tariceanu ii cere lui Iohannis sa semneze revocarea lui Augustin Lazar

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu a adresat ieri liberalilor o scisoare deschisa in care le cere sa-l convinga pe Klaus Iohannis, pe care-l numeste liderul vremelnic al partidului, sa dea dovada de respect fata de fondatorii PNL si fata de cei care au murit in temnitele comuniste si sa semneze revocarea lui Augustin Lazar din functia de procuror general.

Tariceanu, apel catre liberali: Sustineti demiterea lui Augustin Lazar, unul dintre multii calai ai parintilor si bunicilor nostri. in Gulagul romanesc s-au stins liberali si taranisti laolalta

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, le-a transmis duminica o scrisoare deschisa liberalilor prin care le cere sa sustina demersul sau de demitere a lui Augustin Lazar, pe care il califica drept fost tortionar fie si moral insarcinat de comunisti sa mentina dupa gratii criticii regimului. El face apel la PNL sa il convinga pe Klaus Iohannis sa dea dovada de respect pentru cei care au murit in temnitele comuniste si sa semneze revocarea procurorului general.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, mesaj pentru Augustin Lazar: Calvarul Aiudului!...

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a transmis un mesaj pe Facebook pentru procurorul general, Augustin Lazar. Tudorel Toader a pus o fotografie realizata la Penitenciarul Aiud, unde Augustin Lazar a fost.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )