Libnet.ro
UNICEF

05:30

Traian Basescu: Situatia din Ucraina nu e in acest moment o amenintare directa si imediata la adresa securitatatii Romaniei/ Securitatea Romaniei poate fi amenintata pe termen mediu si lung/ Ucraina are nevoie de un acord imediat cu FMI

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Situatia din Ucraina nu e in acest moment o amenintare directa si imediata la adresa securitatatii Romaniei/ Securitatea Romaniei poate fi amenintata pe termen mediu si lung/ Ucraina are nevoie de un acord imediat cu FMI

Situatia din Ucraina nu e in acest moment o amenintare directa si imediata la adresa securitatatii Romaniei, insa poate reprezenta o amenintare pe termen mediu si lung, a declarat, duminica, presedintele Traian Basescu: Aparitia unui nou conflict inghetat e de natura de a accentua instabilitatea regionala, si implicit se poate ajunge la conflicte armate, considera seful statului. Romania considera ca orice prezenta a trupelor Federatiei Ruse pe teritoriul Ucrainei fara acordul acesteia si in afara acordurilor bilaterale este o agresiune la adresa Ucrainei, mai spune Traian Basescu. El considera ca Ucraina are nevoie de un acord imediat cu FMI, BM, daca este nevoie si cu UE, in asa fel incat sa aiba asigurate resursele pentru a nu intra in incetare de plati, iar pe de alta parte un astfel de acord sa duca la un proces de modernizare accelerata a statului ucrainean. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Evenimentele din Ucraina nu sunt o amenintare pentru Romania dar un posibil conflict inghetat poate deveni un risc

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presaUrmareste LIVE declaratiile presedintelui la Antena 3. Cele mai importante declaratii ale presedintelui Traian Basescu:- Situatia.

Basescu: Situatia din Ucraina se va incheia cu un nou conflict inghetat la Marea Neagra

Presedintele Traian Basescu a declarat la ProTV, ca situatia din Ucraina se va incheia cu aparitia unui nou conflict inghetat la Marea Neagra, mentionand ca Federatia Rusa nu va renunta la Crimeea, conform Mediafax .

Traian Basescu: Situatia din Ucraina ar putea sa se repete in Romania, deosebirea este ca aici justitia functioneaza (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Actualitatea Romaneasca, realizata de Sorina Matei si difuzata de B1 TV, ca Romania s-ar putea confrunta cu o situatie.

Presedintele Basescu: Romania nu este afectata direct de situatia din Ucraina si nu sunt ...

Romania nu este afectata direct de situatia din Ucraina si nu exista riscuri imediate la adresa securitatii nationale a tarii, este una dintre concluziile sedintei de lucru convocate sambata seara de presedintele Traian Basescu cu structurile de securitate nationala. De asemenea, Romania nu a ridicat gradul de alerta al structurilor de securitate nationala, informeaza presedintia intr-un comunicat citat de Agerpres. Totodata, Romania va continua sa fie activa in relatiile cu aliatii sai in .

Romania NU este afectata direct de situatia din Ucraina

Romania nu este afectata direct de situatia din Ucraina, nu exista riscuri imediate la adresa securitatii nationale si nu a ridicat gradul de alerta al structurilor de securitate nationala, potrivit.

Presedintele Senatului vrea ca Parlamentul sa adopte marti o declaratie privind situatia din Ucraina

Parlamentul roman va adopta, marti, in sedinta comuna, o declaratie privind situatia din Ucraina, a anuntat presedintele Senatului, Crin Antonescu. Evenimentele care au loc in Estul Ucrainei, in special in.

Traian Basescu: Romania nu a vrut sa se implice foarte mult in problema Ucrainei, am vrut sa ajutam Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, ca tara noastra nu a dorit sa se implice excesiv in situatia din Ucraina, fiind un partener al Poloniei in interesul manifestat. Pe de alta parte,.

Presedintia: Romania va continua sa monitorizeze situatia din Ucraina

Romania nu este afectata direct de situatia dinUcraina, dar va continua sa monitorizeze situatia din aceasta tara cu maxima atentie, acestea sunt concluziile din urma sedintei cu structurile de.

Crin Antonescu vrea sa convoace Parlamentul pentru situatia din Ucraina

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a anuntat ca doreste ca Parlamentul sa adopte marti o declaratie privind situatia din Ucraina.

Traian Basescu: I-as spune lui Putin: Incetati orice joc pe teritoriul Rep. Moldova/ Cu UDMR la guvernare, Ponta trebuie sa vina pentru o noua investitura la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu a afirmat duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la Pro TV, ca Rusia nu isi doreste un conflict cu un stat membru NATO, iar Romania nu este tinta unei agresiuni a Rusiei impotriva Ucrainei. Intrebat cum vede finalizandu-se situatia Ucraina, seful statului a declarat ca se va inchide cu crearea unui nou conflict inghetat la Marea Neagra. Referitor la situatia politica interna, presedintele afirma ca Victor Ponta ar trebui sa vina la Cotroceni pentru o noua investitura in cazul in care UDMR intra la guvernare, daca respecta democratia, precizand ca nu l-ar mai investi in functia de premier niciodata. Intra in articol pentru principalele declaratiiIntrebat daca l-ar vota pe Crin Antonescu intr-un eventual tur II al alegerilor prezidentiale in care contracandidatul ar fi Victor Ponta, Basescu a raspuns: Pe teoria raului cel mai mic, in mod categoric, da. Nu l-as vota pe Victor Ponta.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )