Libnet.ro
UNICEF

01:05

Crin Antonescu vrea sa convoace Parlamentul pentru situatia din Ucraina

Adevărul Adevărul,
Crin Antonescu vrea sa convoace Parlamentul pentru situatia din Ucraina

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a anuntat ca doreste ca Parlamentul sa adopte marti o declaratie privind situatia din Ucraina. continuă pe Adevărul

Presedintele Senatului vrea ca Parlamentul sa adopte marti o declaratie privind situatia din Ucraina

Parlamentul roman va adopta, marti, in sedinta comuna, o declaratie privind situatia din Ucraina, a anuntat presedintele Senatului, Crin Antonescu. Evenimentele care au loc in Estul Ucrainei, in special in.

Crin Antonescu: Romania trebuie sa-si manifeste solidaritatea cu Ucraina

Romania trebuie sa-si manifeste solidaritatea cu Ucraina, condamnand orice actiune de forta ce poate fi interpretata drept o agresiune, arata presedintele Senatului, Crin Antonescu, intr-o declaratie de presa transmisa duminica. Potrivit documentului, presedintele Senatului va solicita luni convocarea Birourilor Permanente pentru ca marti Parlamentul reunit in sedinta comuna sa adopte o declaratie privind situatia din Ucraina.

Crin Antonescu: Nu am motive sa demisionez de la Senat, dar daca PSD sau PNL imi cer, atunci voi renunta

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a afirmat, joi seara, la Ploiesti, ca nu are motive sa demisioneze din functia de la Senat. insa, daca vreuna dintre formatiunile care l-au propus pentru aceasta.

VIDEO Crin Antonescu, la Ploiesti: Nu am incheiat si nu vom incheia niciodata un pact cu Traian Basescu. il reprimim pe Tariceanu daca face cerere

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a spus joi seara, la Ploiesti, ca liberalii nu au incheiat si nu vor incheia niciodata un pact cu Traian Basescu, pentru ca este ultimul om care ar putea fi aliatul partidului. Antonescu a mai afirmat ca isi asuma tot ce s-a intamplat in guvernarea USL si ca il reprimeste pe Tariceanu daca face cerere de reinscriere in partid.

Crin Antonescu: Europarlamentarele sunt proba eliminatorie pentru Presedintie si Guvernul din toamna

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seara, la Ploiesti, ca alegerile europarlamentare sunt proba eliminatorie atat pentru Presedintia Romaniei, cat si pentru Guvernul din toamna. El a spus.

Crin Antonescu: Partidul National Liberal NU se rupe

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca PNL nu se va rupe. Vicepresedintele PDL Alin Tise a declarat ca Partidul Democrat Liberal ii cere lui Crin Antonescu sa demisioneze din functia de.

Crin Antonescu, despre noul partid al lui Tariceanu: Pentru PNL e un deja vu

Demersul fostului premier, Calin Popescu Tariceanu, de a infiinta o noua formatiune politica liberala reprezinta pentru PNL un deja vu, in mod similar cu demersul lui Theodor Stolojan si Valeriu Stoica, a afirmat, miercuri seara, presedintele PNL, Crin Antonescu, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

Crin Antonescu SE PRABUSESTE iN SONDAJE, in urma ruperii USL

Crin Antonescu se prabuseste in sondaje dupa ruperea USL, arata ultimele cifre date publicitatii de CSCI. Liderul liberal a cazut mai jos si decit Traian Basescu. Toti posibilii contracandidati ar.

Liviu Dragnea : Crin Antonescu m-a sunat si m-a intrebat daca facem alianta cu Tariceanu. I-am spus ca nu facem.

Liviu Dragnea regreta ruperea USL si sustine ca presedintele PNL , Crin Antonescu a fost influentat in luarea acestei decizii. in ciuda ruperii Guvernului USL, cei doi tin legatura si se sfatuiesc la telefon.

Liviu Dragnea: Crin Antonescu m-a sunat si m-a intrebat daca facem alianta cu Tariceanu. I-am spus ca nu facem

Liviu Dragnea regreta ruperea USL si sustine ca presedintele PNL, Crin Antonescu, a fost influentat in luarea acestei decizii. in ciuda ruperii Guvernului USL, cei doi tin legatura si se sfatuiesc la telefon.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )