Libnet.ro
UNICEF

01:06

Romania NU este afectata direct de situatia din Ucraina

Antena3 Antena3,
Romania NU este afectata direct de situatia din Ucraina

Romania nu este afectata direct de situatia din Ucraina, nu exista riscuri imediate la adresa securitatii nationale si nu a ridicat gradul de alerta al structurilor de securitate nationala, potrivit. continuă pe Antena3

Presedintele Basescu: Romania nu este afectata direct de situatia din Ucraina si nu sunt ...

Romania nu este afectata direct de situatia din Ucraina si nu exista riscuri imediate la adresa securitatii nationale a tarii, este una dintre concluziile sedintei de lucru convocate sambata seara de presedintele Traian Basescu cu structurile de securitate nationala. De asemenea, Romania nu a ridicat gradul de alerta al structurilor de securitate nationala, informeaza presedintia intr-un comunicat citat de Agerpres. Totodata, Romania va continua sa fie activa in relatiile cu aliatii sai in .

UPDATE Concluziile sedintei de lucru de la Palatul Cotroceni: Romania nu este afectata direct de situatia din Ucraina si nu exista riscuri imediate la adresa securitatii nationale a tarii

Presedintele Traian Basescu a convocat sambata, la ora 19. 00, o sedinta de lucru cu structurile de securitate nationala, informeaza Administratia Prezidentiala. Una dintre concluziile acestei sedinte arata ca Romania nu a ridicat gradul de alerta al structurilor de securitate nationala si va monitoriza in continuare cu maxima atentie atat situatia din Ucraina, cat si evolutiile separatiste din Republica Moldova. Vezi in articol concluziile sedintei.

Presedintia: Romania va continua sa monitorizeze situatia din Ucraina

Romania nu este afectata direct de situatia dinUcraina, dar va continua sa monitorizeze situatia din aceasta tara cu maxima atentie, acestea sunt concluziile din urma sedintei cu structurile de.

UPDATE: 11 dintre ranitii din Ucraina au ajuns la Bucuresti

UPDATE 14:50 -11 dintre ranitii din Ucraina au ajuns in urma cu putin timp in Bucuresti. Acestia au fost adusi cu un avion al MApN si au fost preluati de autospeciale SMURD, cu care urmeaza sa fie tran.

Clasamentul International al Universitatilor pe Specializari 2014: O singura facultate din Romania este intre primele 200 din lume

O singura universitate din Romania a ajuns in top 200 al celor mai bune specializari din lume, potrivit Clasamentului International al Universitatilor pe Specializari - QS World University Rankings by Subject 2014. Este vorba despre Universitatea de Vest din Timisoara, care performeaza in specializarea Limbi Moderne. Clasamentul pe anul acesta include primele 200 de universitati din lume in functie de 30 de specializari, printre care Computer Science, Medicina, Drept, Filosofie si Astronomie. Ungaria are 5 universitati in top 200, Polonia - 3 universitati, iar Rusia are 2. Harvard isi mentine pozitia fruntasa si ocupa primul loc la 11 discipline dintr-un total de 30 analizate - cu doua mai multe decat rivalul MIT. Massachusetts Institute of Technology MIT) ramane cea mai buna universitate din lume in Computer Science.

Eurostat: Regiunea Nord-Est din Romania este cea mai saraca din UE, insa Bucurestiul este mai bogat decat media europeana

Regiunea de dezvoltare Nord-Est a Romaniei ramane cea mai saraca din Uniunea Europeana, ca produs intern brut pe locuitor, in functie de puterea de cumparare, insa Bucurestiul se mentine peste media UE, releva datele prezentate joi de Eurostat. Informatiile Biroului european de statistica se refera la anul 2011.

UPDATE Concluzia sedintei de la Cotroceni: Romania nu este afectata direct de situatia din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a convocat, sambata, la ora 19. 00, intr-o sedinta de lucru, structurile de securitate nationala, in vederea discutarii situatiei din Crimeea, informeaza Presedintia.

Ministrii de Externe din statele membre UE se vor reuni luni pentru a discuta despre situatia din Crimeea

Ministrii de Externe din statele membre ale Uniunii Europene se vor reuni luni pentru a discuta despre situatia din Ucraina, pe fondul amenintarilor cu o interventie militara rusa, relateaza AFP, conform.

Reuniune a Consiliului de Securitate ONU pe tema crizei din Ucraina.

Consiliul de Securitate ONU se reuneste, vineri seara, pentru consultari, pe tema crizei din Ucraina. Reuniunea va incepe la ora 15. 00, ora Romaniei), a anuntat purtatorul de cuvant al ONU, Martin Nesirky, conform Mediafax. Lituania, care asigura in prezent presedintia Consiliului de Securitate ONU, a cerut acestui organism sa aiba o reactie la criza din Crimeea, anunta seful diplomatiei lituaniene. Am cerut delegatiei noastre la Natiunile Unite sa se asigure ca situatia din Crimeea .

Arafat: Un numar de 12 pacienti raniti in urma violentelor din Ucraina vor fi tratati in Romania

Secretarul de stat al Ministerului de Interne, Raed Arafat, a anuntat ca Romania va primi 12 pacienti raniti in urma violentelor din Ucraina. O sedinta in acest sens, la care va participa o echipa de medici.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )