Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu ne spune care e obiectivul de tara: Unirea cu Republica Moldova

Antena3 Antena3,
Traian Basescu ne spune care e obiectivul de tara: Unirea cu Republica Moldova

Fostul presedinte Traian Basescu declara ca unificarea Romaniei cu Republica Moldova poate reprezenta o politica de tara pentru restabilirea frontierei de rasarit pe Nistru, nu pe. continuă pe Antena3

Decizia iCCJ: Traian Basescu trebuie sa plateasca amenda pentru ca a lezat imaginea romilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul lui Traian Basescu in care acesta contesta decizia CNCD de a-l amenda pentru declaratiile sale facute in urma cu sase ani, la Ljubljana, privind romii nomazi, despre care a afirmat ca multi dintre ei, in mod traditional, traiesc din ce fura.

Traian Basescu, la Deva: Europa trece printr-o criza profunda. Este si o criza a neputintei si a demagogiei

Traian Basescu a fost prezent, duminica, la Deva, iar in discursul tinut in fata membrilor Partidului Miscarea Populara, a criticat criza profunda prin care, sustine el, trecea Uniunea Europeana. Fostul presedinte al Romaniei a explicat si de ce nu a renuntat la politica, desi ar fi intentionat sa o faca, dupa incetarea mandatului sau.

Traian Basescu: Irimescu sa se duca imediat la Parchet. Sunt convins ca sefa DNA Codruta Kovesi il va lamuri

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca Achim Irimescu trebuie sa sesizeze Parchetul cu privire la camioanele cu 35 miliarde euro, acesta fiind iresponsabil in momemntul in care a spus.

Traian Basescu, la Timisoara: Nu mai am ambitii si obiective personale. Am fost tot ce puteam sa fiu

Prezent la Timisoara pentru lansarea candidatilor la alegerile locale, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a declarat ca din punct de vedere electoral nu mai are ambitii si obiective personale. Basescu le-a mai transmis PMP-istilor adunati la Sala Capitol sa nu ii creada pe cei care vorbesc in numele lui dupa ce si-au facut o poza cu el.

Fostul consilier al lui Traian Basescu, Razvan Murgeanu, la sediul DNA

Fostul consilier al lui Traian Basescu, Razvan Murgeanu, a fost vineri dimineata la sediul DNA. El a fost chemat de procurori pentru a fi audiat in dosarul in care este sub control.

Fostul consilier al lui Traian Basescu, Razvan Murgeanu, audiat din nou la DNA

Razvan Murgeanu, fost consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale in mandatul lui Traian Basescu, a fost audiat vineri de procurorii DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dare de mita si instigare la spalare de bani, informeaza surse din presa.

Oamenii lui Traian Basescu se toarna intre ei. Carmen Dinca, la DNA

Oamenii lui Traian Basescu se toarna intre ei. Carmen Dinca, cea care urma sa fie candidata PMP la Primaria sectorului 6, a fost vineri la DNA, dupa ce cu o zi in urma a spus ca partidul i-a cerut.

Traian Basescu ramane cu amenda primita dupa ce a lezat imaginea romilor

Magistratii Curtii Supreme au respins recursul fostului presedintele Traian Basescu la decizia Consiliul National de Combatere a Discriminarii CNCD) care l-a amendat pentru declaratiile sale facute in urma cu sase ani, la Ljubljana, privind romii nomazi. Atunci, Basescu a declarat ca multi dintre ei, in mod traditional, traiesc din ce fura.

Traian Basescu trebuie sa plateasca amenda CNCD pentru discriminare

Procesul in care Traian Basescu a contestat amenda CNCD pentru discriminare a fost finalizat. Fostul presedinte trebuie sa plateasca, pentru ca a spus ca romii traiesc din ce fura. Amenda.

Traian Basescu, atac furibund la un fost coleg din Marina. De ce se teme Basescu de amiralul Chitac

Traian Basescu nu se dezminte si incearca sa-l atraga in jocuri murdare si pe fostul sef al Academiei Navale, candidat PNL la Primaria Constanta, Vergil Chitac. Cand l-am avansat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )