Libnet.ro
UNICEF

15:45

Oamenii lui Traian Basescu se toarna intre ei. Carmen Dinca, la DNA

Antena3 Antena3,
Oamenii lui Traian Basescu se toarna intre ei. Carmen Dinca, la DNA

Oamenii lui Traian Basescu se toarna intre ei. Carmen Dinca, cea care urma sa fie candidata PMP la Primaria sectorului 6, a fost vineri la DNA, dupa ce cu o zi in urma a spus ca partidul i-a cerut. continuă pe Antena3

Traian Basescu, atac furibund la un fost coleg din Marina. De ce se teme Basescu de amiralul Chitac

Traian Basescu nu se dezminte si incearca sa-l atraga in jocuri murdare si pe fostul sef al Academiei Navale, candidat PNL la Primaria Constanta, Vergil Chitac. Cand l-am avansat.

Exces de putere. Traian Basescu trebuie arestat in speta Olguta Vasilescu. Iata dovada!

Oana Zamfir a prezentat vineri la Exces de putere cum poate ajunge fostul presedinte Traian Basescu dupa gratii. Daca procurorii spun ca Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, a beneficiat de.

Fostul consilier al lui Traian Basescu, Razvan Murgeanu, la sediul DNA

Fostul consilier al lui Traian Basescu, Razvan Murgeanu, a fost vineri dimineata la sediul DNA. El a fost chemat de procurori pentru a fi audiat in dosarul in care este sub control.

Traian Basescu, marcat de imaginea Olgutei Vasilescu in catuse: Ne dezumanizam

Fostul presedinte Traian Basescu a fost marcat de imaginea cu Olguta Vasilescu in catuse, aratand ca Romania se afla intr-un proces de dezumanizare. Fostul sef al statului a vorbit si de.

Fostul consilier al lui Traian Basescu, Razvan Murgeanu, audiat din nou la DNA

Razvan Murgeanu, fost consilier de stat in cadrul Administratiei Prezidentiale in mandatul lui Traian Basescu, a fost audiat vineri de procurorii DNA in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, dare de mita si instigare la spalare de bani, informeaza surse din presa.

Traian Basescu ramane cu amenda primita dupa ce a lezat imaginea romilor

Magistratii Curtii Supreme au respins recursul fostului presedintele Traian Basescu la decizia Consiliul National de Combatere a Discriminarii CNCD) care l-a amendat pentru declaratiile sale facute in urma cu sase ani, la Ljubljana, privind romii nomazi. Atunci, Basescu a declarat ca multi dintre ei, in mod traditional, traiesc din ce fura.

Decizia iCCJ: Traian Basescu trebuie sa plateasca amenda pentru ca a lezat imaginea romilor

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins recursul lui Traian Basescu in care acesta contesta decizia CNCD de a-l amenda pentru declaratiile sale facute in urma cu sase ani, la Ljubljana, privind romii nomazi, despre care a afirmat ca multi dintre ei, in mod traditional, traiesc din ce fura.

Traian Basescu trebuie sa plateasca amenda CNCD pentru discriminare

Procesul in care Traian Basescu a contestat amenda CNCD pentru discriminare a fost finalizat. Fostul presedinte trebuie sa plateasca, pentru ca a spus ca romii traiesc din ce fura. Amenda.

Traian Basescu despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei: Voi anunta pe 25 aprilie

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat ca va anunta pe 25 aprilie ce decizie va lua cu privire la o eventuala candidatura a sa pentru Primaria Capitalei, precizand ca el.

Traian Basescu: Avem un guvern inutil!

Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe pagina sa de Facebook ca avem un guvern inutil si un guvern de functionari bruxellezi de categorie inferioara, aflati in concediu la Bucuresti, al caror obiectiv este doar acela de a-si imbunatati CV-ul in care sa-si adauge si titlul de ministru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )