Libnet.ro
UNICEF

17:45

Traian Basescu, atac furibund la un fost coleg din Marina. De ce se teme Basescu de amiralul Chitac

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, atac furibund la un fost coleg din Marina. De ce se teme Basescu de amiralul Chitac

Traian Basescu nu se dezminte si incearca sa-l atraga in jocuri murdare si pe fostul sef al Academiei Navale, candidat PNL la Primaria Constanta, Vergil Chitac. Cand l-am avansat. continuă pe Antena3

Traian Basescu, nou atac dur: Un guvern de functionari bruxellezi de categorie inferioara

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un atac fara precedent la mai multi membri ai Guvernului Ciolos, fara insa sa dea nume. in finalul postarii de pe Facebook, tinte devin Vasile.

Basescu, atac la Guvernul Ciolos: Face gafe cat cuprinde!

Presedintele partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, i-a criticat pe ministrii Guvernului Ciolos, joi seara, la B1 Tv. El a declarat ca Executivul Ciolos nu reuseste sa propuna nimic, dar face gafe cat cuprinde.

Traian Basescu despre o eventuala candidatura la Primaria Capitalei: Voi anunta pe 25 aprilie

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Traian Basescu, a declarat ca va anunta pe 25 aprilie ce decizie va lua cu privire la o eventuala candidatura a sa pentru Primaria Capitalei, precizand ca el.

Traian Basescu: Avem un guvern inutil!

Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe pagina sa de Facebook ca avem un guvern inutil si un guvern de functionari bruxellezi de categorie inferioara, aflati in concediu la Bucuresti, al caror obiectiv este doar acela de a-si imbunatati CV-ul in care sa-si adauge si titlul de ministru.

Scandal urias in partidul lui Traian Basescu. Un candidat acuza: Mi s-au cerut 15.000 de euro

Carmen Dinca a anuntat ca nu mai candideaza din partea partidului PMP la Primaria Sectorului 6 in Bucuresti. Partidul i-a cerut 15. 000 de euro ca sa intre in cursa. Seful organizatiei.

Doi procurori au fost suspendati din functie de CSM

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat, luni, suspendarea din functie a procurorului general adjunct Liviu Tudose si a procurorului Aurelian Mihaila de la Parchetul de pe l.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )