Libnet.ro
UNICEF

22:30

Traian Basescu: Stau cu referendumul in functie de reactiile USL

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Stau cu referendumul in functie de reactiile USL

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, referindu-se la referendum, ca sta cu organizarea acestuia in functie de reactiile si deciziile USL in ceea ce priveste proiectul de modificare a. continuă pe Antena3

Reactia lui Traian Basescu, dupa gafa legata de Ziua Imnului

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, sambata, cum comenteaza gafa legata de Ziua Imnului si daca vor exista persoane care vor raspunde, el afirmand: Este inadmisibil si vor raspunde cu 10% din sala.

UPDATE ERATA Mesajul presedintelui de Ziua Imnului a fost trimis, dintr-o eroare tehnica, cu o luna mai devreme/ Traian Basescu: Vor raspunde cu 10% din salariu

Presedintele Traian Basescu a transmis, sambata, un mesaj cu prilejul Zilei Imnului National, in care subliniaza ca fara implicarea activa a tuturor cetatenilor in viata societatii, nu putem avea o tara stabila, prospera si demna. UPDATE Administratia Prezidentiala a revenit asupra comunicatului, mentionand ca dintr-o eroare tehnica mesajul a fost trimis pe 29 iunie in loc de 29 iulie. UPDATE Ora 15. 00 Seful statului a declarat ca este o eroare inadmisibila, iar ce responsabili vor raspunde cu 10% din salariu.

Traian Basescu nu renunta la declansarea unui nou referendum si asteapta urmatorul pas al USL

Presedintele Traian Basescu asteapta urmatorul pas din partea USL si are speranta ca cei de la Putere vor lua, in cele din urma, in considerare referendumul din 2009. in caz contrar, seful statului nu va.

Traian Basescu: Sunt convins ca referendumul meu trece mult mai usor decat constitutia lor, constitutia unei gasti

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, referitor la referendumul national pe care l-a propus la inceputul lunii, ca urmareste politicienii si in functie de decizia acestora referitoare la legea referendumului, semneaza decretul. El a afirmat ca noua constitutie este constitutia unei gasit de politicieni care s-au gandit sa sunt vesnici.

VIDEO Traian Basescu: Sunt convins ca referendumul meu trece mult mai usor decat constitutia lor, constitutia unei gasti

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, referitor la referendumul national pe care l-a propus la inceputul lunii, ca urmareste politicienii si in functie de decizia acestora referitoare la legea referendumului, semneaza decretul. El a afirmat ca noua constitutie este constitutia unei gasit de politicieni care s-au considerat vesnici.

Traian Basescu: O gasca de politicieni s-a hotarat sa-si faca Constitutie. ii urmaresc cu referendumul

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca referendumul din 2009 nu este respectat, iar o gasca de politicieni s-a hotarat sa-si faca o Constitutie, la fel, potrivit sefului statului, ca Adrian.

Antonescu: Nu imi amintesc sa fi acceptat sa il reprezint pe Traian Basescu pe undeva. Eu voi reprezenta Romania la Zagreb

Presedintele PNL, Crin Antonescu a declarat, in cadrul unei interventii telefonice la Antena 3, ca USL se va achita de promisiuni in fata romanilor, indiferent de deciziile CCR. USL se va achita de un.

Traian Basescu: Nu am un conflict cu Ponta; acordul de coabitare functioneaza perfect

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-un interviu pentru cotidianul austriac Wiener Zeitung, ca intre el si premierul Victor Ponta nu este niciun conflict, acordul de coabitare functionand perfect, iar revizuirea Constitutiei si referendumul tin de dezbaterea pe care o are cu Parlamentul, relateaza Mediafax.

Antonescu: Traian Basescu minte, asa cum mint si trompetele sale

Presedintele Comisiei de revizuire a Constitutiei, Crin Antonescu, a raspuns declaratiilor lui Traian Basescu, conform carora constitutia USL este constitutia unei gasti, spunand ca seful statului minte,.

VIDEO Crin Antonescu: Nu merg in Croatia sa-l reprezint pe Traian Basescu, ci Romania. Nu-i vorba de nicio coabitare

Presedintele Senatului Crin Antonescu a declarat sambata, la Realitatea TV, ca nu merge in Croatia sa il reprezinte pe Traian Basescu, ci Romania, iar gestul lui nu este un semn de coabitare, relateaza Agerpres. Antonescu a mai declarat ca proiectul de revizuire a Constitutiei nu apartine unui grup, ci unei majoritati de peste doua treimi din Parlament si nu are rost ca presedintele Traian Basescu sa fie luat in serios cand face declaratii pe aceasta tema.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )