Libnet.ro
UNICEF

18:00

Traian Basescu, suspectat de santaj si amenintare. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, suspectat de santaj si amenintare. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

UPDATE - Traian Basescu a iesit din sediul Parchetului General fara a face declaratii. Basescu a petrecut 20 de minute in sediul Parchetului General. La plecare, Basescu a fost huiduit de oamenii adunati in. continuă pe Antena3

Traian Basescu, urmarit penal pentru santaj. Fostul presedinte, huiduit la Parchet: Basescu, la puscarie

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Mai putin de o jumatate de ora a stat fostul presedinte la Parchet. Nu a dat nicio declaratie in fata procurorilor si nici jurnalistilor. UPDATE - Gabriela.

Traian Basescu este urmarit penal pentru santaj. Ce risca fostul presedinte

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se va prezenta miercuri, la ora 11. 00, la Parchetul General, unde i se va aduce oficial la cunostinta calitatea de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea l-a acuzat de santaj.

Ministerul Public: Dosarul lui Basescu, la Parchetul General intrucat fostul presedinte nu mai are functie publica

Ministerul Public spune ca la momentul inceperii urmaririi penale in cazul fostului presedinte Traian Basescu, in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj, s-a avut in vedere ca acesta nu mai.

Traian Basescu cere remanierea urgenta a ministrului de Finante: Orice ora intirziere are efecte grave in politica externa, pietele financiare si cursul de schimb (Foto)

Anchetarea ministrului Finantelor de catre DNA a starnit numeroare critici la adresa Guvernului. intr-un mesaj pe pagina de Facebook, fostul presedinte Traian Basescu face un apel la presedinte si premier pentru.

Traian Basescu, audiat ca suspect intr-un dosar de santaj

Traian Basescu a venit, miercuri, la PICCJ, pentru a fi audiat, ca suspect, in dosarul care Gabriela Firea il acuza de santaj. Fostul presedinte a fost huiduit de mai multi oameni, care au scandat PMP si ticalos, ai intors tara pe dos si.

UPDATE Traian Basescu a fost audiat la Parchetul General in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj. Fostul presedinte nu a facut declaratii jurnalistilor

Fostul presedinte Traian Basescu a ajuns miercuri, in jurul orei 10. 55, la Parchetul General, unde urmeaza sa fie audiat de procurori in calitate de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de amenintare si santaj. El nu a facut nicio declaratie jurnalistilor la intrare. 25 Fostul sef al statului a parasit Parchetul General, dupa aproximativ jumatate de ora, fara sa faca declaratii jurnalistilor. Mai multe persoane care il asteptau i-au scandat numele.

Firea, reactie pentru Basescu: Fostul presedinte raspunde cu petarda banilor fostei Securitati

Senatoarea PSD Gabriela Firea a raspuns acuzatiilor lui Traian Basescu care a postat pe Facebook presupuse contracte de imprumut Crescent-Media Casa Press, spunand ca, in calitate de suspect intr-un dosar de amenintare si santaj, fostul presedinte raspunde cu petarda banilor fostei Securitati, potrivit Mediafax.

Traian Basescu va fi audiat astazi la Parchetul General

Fostul presedinte Traian Basescu urmeaza sa se prezinte astazi la Parchetul General pentru a fi audiat de procurori in calitate de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea il acuza de amenintare si santaj.

Ce risca fostul presedinte Traian Basescu in urma acuzatiilor de santaj

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, se va prezenta miercuri, la ora 11. 00, la Parchetul General, unde i se va aduce oficial la cunostinta calitatea de suspect in dosarul in care senatorul PSD Gabriela Firea l-a acuzat de santaj.

Traian Basescu, citat de procurorii Inaltei Curti pentru a fi audiat in dosarul in care Gabriela Firea il acuza de santaj

Fostul presedinte Traian Basescu a fost citat de procurorii Parchetului de pe langa instanta suprema, pentru a fi audiat in dosarul in care senatorul Gabriela Firea il acuza de santaj, a declarat, pentru Mediafax, avocatul parlamentarului, Lucian Bolcas. Bolcas a precizat ca Traian Basescu a fost citat de procurori pentru a da explicatii in acest dosar si ar urma sa se prezinte la audieri in cursul zilei de miercuri.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )