Libnet.ro
UNICEF

16:15

Traian Basescu la B1 Tv: Tiberiu Nitu e vanator de fost presedinte, Ponta a spus ca asteapta breaking news ca Basescu sa fie in puscarie. Nu imi este frica de evolutia dosarelor mele. Intotdeauna am respectat legea

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu la B1 Tv: Tiberiu Nitu e vanator de fost presedinte, Ponta a spus ca asteapta breaking news ca Basescu sa fie in puscarie. Nu imi este frica de evolutia dosarelor mele. Intotdeauna am respectat legea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat duminica seara, la B1 Tv, intrebat daca se teme ca va fi condamnat sau arestat, ca Nu si nici macar nu imi este frica de evolutia dosarelor, fie ca e vorba de dosarul Mihaileanu, fie ca e vorba de dosarul cu pamanturile. Intotdeauna am respectat legea. Basescu l-a acuzat pe procurorul general Tiberiu Nitu ca incearca un fel de vanatoare si nu e omul care sa nu ii fie recunoscator celui care l-a propus si a amintit ca Victor Ponta a spus ca asteapta breaking news ca Basescu sa fie in puscarie alaturi de Udrea. Ponta s-a intors la Ana Pauker: adversarii ii distrugem cu institutiile statului. Fostul sef al statului a adaugat ca Mi se pare o exagerare, dupa ce aceste dosare au fost inchise, nu pe motiv de imunitate, ci pe motiv ca nu exista fapta, au fost cercetate si inchise. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Nu imi e frica ca o sa fiu arestat si nici de evolutia dosarelor. Stiu ca mereu am respectat legea. Nitu, vanator de fost presedinte

Traian Basescu a declarat duminica seara, referitor la deschiderea dosarelor, care initial fusesera inchise, ca Tiberiu Nitu a inceput sa fie vanator de fost presedinte. E o vanatoare, a declarat.

Traian Basescu: Nu imi e teama ca o sa fiu arestat si nici de evolutia dosarelor. Stiu ca mereu am respectat legea. Nitu, vanator de fost presedinte (VIDEO)

Traian Basescu a declarat duminica seara, referitor la deschiderea dosarelor, care initial fusesera inchise, ca Tiberiu Nitu a inceput sa fie vanator de fost presedinte. E o vanatoare, a declarat.

Traian Basescu: Nu mi-e teama ca voi fi arestat

Traian Basescu a declarat duminica seara, referitor la deschiderea dosarelor in cazul sau, care initial au fost inchise, ca Tiberiu Nitu a inceput sa fie vanator de fost presedinte.

Traian Basescu lanseaza un atac furibund la Tiberiu Nitu si Victor Ponta: Cine sapa groapa altuia, cade singur in ea

Traian Basescu lanseaza un atac furibund la procurorul general, Tiberiu Nitu. De altfel, toti procurorii sunt acuzati ca asculta ordine ca sa ii distruga familia. isi apara ginerele penal, implicat in.

Traian Basescu: Florian Coldea a fost numit dupa ce a participat la salvarea jurnalistilor rapiti in Irak. I-as mai numi si pe Coldea si pe Kovesi, pe Nitu, sigur nu

Fostul sef al statului, Traian Basescu, a declarat duminica seara, ca nu regreta ca i-a numit in functii pe Florian Coldea si pe Laura Codruta Kovesi. Cand vine vorba insa de Tiberiu Nitu, lucrurile se.

Replici dure ale lui Traian Basescu la adresa jurnalistului Oreste Teodorescu si senatorului Tudor Barbu

Fostul presedinte Traian Basescu a avut un schimb de replici dur, miercuri seara, cu ziaristul Oreste Teodorescu si cu senatorul PNL Tudor Barbu, in cadrul unei interventii telefonice a unei emisiuni a postului B1 TV.

Traian Basescu: in momentul de fata riscam un conflict in Balcani. Politica externa romaneasca sa fie atenta la acest lucru

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat pentru B1 TV, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in momentul de fata riscam un conflict in Balcani. in sudul Romaniei este Macedonia care are un Guvern.

Ce spune Traian Basescu despre dosarul Microsoft

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat pentru B1 TV cu privire la dosarul Microsoft ca Dinu Pescariu si Claudiu Florica nu s-au dus din proprie initiativa la DNA.

Traian Basescu, despre dosarul Microsoft: E o minciuna faptul ca Dinu Pescariu si Claudiu Florica s-au dus din proprie initiativa la DNA

Despre dosarul Microsoft a vorbit fostul presedinte Traian Basescu in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV si a spus ca e o minciuna ca Dinu Pescariu si Claudiu Florica s-au dus din proprie.

Traian Basescu: Nu mi-am pierdut increderea in justitie chiar daca ma astept la multe dosare (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu pe B1 TV, la Dosar de politician, ca nu si-a pierdut increderea in justitie, chiar daca se asteapta sa i se deschida numeroase dosare. Nu mi-am pierdut increderea in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )