Libnet.ro
UNICEF

19:00

Traian Basescu: Uniunea Europeana mai sanctioneaza inca 12 inalti oficiali rusi, persoane destul de importante (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Uniunea Europeana mai sanctioneaza inca 12 inalti oficiali rusi, persoane destul de importante (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, la Bruxelles, ca Consiliul European sustine aspiratiile Ucrainei pentru a-si decide singura viitorul si nu influentata de tari vecine de puteri regionale sau. continuă pe B1

Uniunea Europeana a adaugat inca 12 oficiali rusi si ucraineni prorusi pe lista cu sanctiuni

Uniunea Europeana a decis sa adauge inca 12 nume pe lista oficialilor rusi si ucraineni vizati de sanctiuni in urma anexarii peninsulei Crimeea de catre Federatia Rusa, a anuntat recent presedintele Frantei, Francois Hollande, potrivit AFP.

VIDEO Traian Basescu: UE sa nu mai fie surprinsa si sa inteleaga semnalele din regiune. Expertiza corecta se afla aici, la Marea Neagra, nu pe malul celalalt al Atlanticului. Rusia nu se va opri aici

De la Consiliul European asteptam nu numai stabilirea nivelului de sanctiuni la adresa Federatiei Ruse ca urmare a anexarii ilegitime a Crimeei, dar in mod categoric Romania va aduce in dezbatere si situatia Moldovei, plecind de la nevoia de a se da o perspectiva europeana . ) Nu in ultimul rind, plecind de la realitatea ca UE nu mai trebuie sa fie surprinsa - ne-a luat prin surprindere Georgia in 2008, Crimeea in 2014. UE trebuie sa inteleaga ca semnalele care au venit demult din regiune trebuie tratate corect. Expertiza corecta se afla aici, nu pe malul celalalt al Atlanticului. Aici se afla analiza si expertiza, la Marea Neagra, a declarat presedintele Traian Basescu, luni, dupa intalnirea avuta, la Iasi, cu presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti. Vezi in articol declaratiile sefului statului.

Traian Basescu discuta cu omologul sau moldovean, Nicolae Timofti

Presedintele Traian Basescu discuta, la aceasta ora, cu omologul din Republica Moldova, Nicolae Timofti. Dupa convorbiri tete-a-tete, cei doi presedinti vor face o declaratie de presa comuna.

Traian Basescu, intampinat la Iasi cu mesajul Basarabia, pamant romanesc. Seful statului: Si eu cred la fel (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a ajuns, miercuri, la Iasi, unde va discuta cu omologul sau din Republica Moldova, Niculae Timofti. Seful statului a aterizat a aterizat pe aeroportul iesean cu un elicopter, in jurul o.

Presedintele Republicii Moldova se va intalni miercuri cu Traian Basescu

Presedintele R. Moldova, Nicolae Timofti, a declarat marti in cadrul unei conferinte de presa ca va veni miercuri in Romania, pentru a discuta cu omologul sau roman, Traian Basescu. Timofti a declarat ca a.

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, se va intalni miercuri cu Traian Basescu

Presedintele moldovean Nicolae Timofti a declarat marti, in cadrul unei conferinte de presa, ca va veni miercuri inRomania, pentru a discuta cu omologul sau Traian Basescu. Timofti a declarat ca a.

Vasilescu, BNR: Romania a primit de la Uniunea Europeana 10,9 miliarde euro in plus fata de cat a contribuit

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, a anuntat, vineri, ca Romania a primit de la Uniunea Europeana, in perioada 2007-2013, fonduri in valoare de 21,3 miliarde euro si a platit catre UE 10,6.

Angela Merkel: Uniunea Europeana va extinde lista cu oficialii rusi vizati de sanctiuni

Uniunea Europeana va extinde lista cu oficiali rusi si ucraineni prorusi vizati de interzicerea vizelor si blocarea conturilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, citata de AFP. La Consiliului European care.

Dragostea Romaniei fata de Basarabia a tinut doar trei luni! Traian Basescu: Eu nu voi mai insista pe ideea proiectului national, unirea Romaniei cu Republica Moldova...

In toamna anului trecut presedintele Romaniei lansa un nou proiect politic national: unirea Basarabiei cu Romania. Declaratia sa a declansat reactii divergente, insa a fost in general bine primita de publicul roman. Ieri, cu ocazia unui interviu, a declarat: Eu nu voi mai insista pe ideea proiectului national, unirea Romaniei cu Republica Moldova, pentru ca a fost evident ca nu are suport in clasa politica.

Geoana nu mai este de actualitate nici in viziunea lui Victor Ponta

Presedintele Traian Basescu crede ca, dupa alegerile europarlamentare, dreapta isi va desemna un singur candidat pentru prezidentiale, punctand ca in aceasta situatie, matematic, stanga nu ar avea cum sa dea presedintele Romaniei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )