Libnet.ro
UNICEF

21:01

Uniunea Europeana a adaugat inca 12 oficiali rusi si ucraineni prorusi pe lista cu sanctiuni

Adevărul Adevărul,
Uniunea Europeana a adaugat inca 12 oficiali rusi si ucraineni prorusi pe lista cu sanctiuni

Uniunea Europeana a decis sa adauge inca 12 nume pe lista oficialilor rusi si ucraineni vizati de sanctiuni in urma anexarii peninsulei Crimeea de catre Federatia Rusa, a anuntat recent presedintele Frantei, Francois Hollande, potrivit AFP. continuă pe Adevărul

UE a adaugat inca 12 oficiali rusi si ucraineni pe lista cu sanctiuni

Uniunea Europeana UE) a adaugat inca 12 nume pe lista oficialilor vizati de sanctiuni in urma alipirii Crimeei la Rusia, a anuntat astazi presedintele francez Francois Hollande.

Angela Merkel: Uniunea Europeana va extinde lista cu oficialii rusi vizati de sanctiuni

Uniunea Europeana va extinde lista cu oficiali rusi si ucraineni prorusi vizati de interzicerea vizelor si blocarea conturilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, citata de AFP. La Consiliului European care.

SUA: Sanctiuni impotriva a 11 oficiali rusi si ucraineni, intre care si Viktor Ianukovici

Presedintele american Barack Obama a decis aseara sanctiuni impotriva a 11 importanti oficiali rusi si ucraineni, intre care si presedintele ucrainean destituit Viktor Ianukovici, ca represalii pentru referendumul privind anexarea Crimeei la Rusia, a anuntat ieri Casa Alba.

Vasilescu, BNR: Romania a primit de la Uniunea Europeana 10,9 miliarde euro in plus fata de cat a contribuit

Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR, a anuntat, vineri, ca Romania a primit de la Uniunea Europeana, in perioada 2007-2013, fonduri in valoare de 21,3 miliarde euro si a platit catre UE 10,6.

Oficiali rusi si ucraineni sunt vizati de sanctiuni

SUA si UE au publicat, ieri, listele cu oficialii rusi si ucraineni sanctionati cu interdictii de calatorie si inghetarea conturilor, potrivit Reuters.

Barack Obama anunta noi sanctiuni vizand oficiali rusi si o banca ruseasca

Presedintele american Barack Obama a anuntat joi noi sanctiuni vizand alti oficiali rusi si o banca ruseasca, drept represalii fata de alipirea Crimeei la Rusia. Obama a amenintat Moscova ca Statele Unite.

Ucraina va semna vineri Componenta politica a Acordului de asociere cu Uniunea Europeana

Presedintele Traian Basescu va participa vineri, de la 10. 30, la ceremonia de semnarea a Componentei politice a Acordului de asociere dintre Uniunea Europeana, pe de o parte, si Ucraina, pe de alta parte, anunta site-ul presedintiei. Un acord de asociere intre Uniunea Europeana si Ucraina a fost parafat in martie 2012 impreuna cu un acord de liber schimb cuprinzator DCFTA). UE a dorit semnarea acestui acord la summit-ul din 28-29 noiembrie de la Vilnius, dar planurile sale au fost destramate de catre presedintele de atunci al tarii, Viktor Ianukovici.

Uniunea Europeana si Ucraina au semnat un acord istoric de asociere

Uniunea Europeana si guvernul interimar al Ucrainei au semnat vineri un acord de asociere politica, angajandu-se la acelasi acord pe care fostul presedinte Viktor Ianukovici l-a respins in noiembrie anul trecut, scrie Reuters.

Ucraina semneaza Acordul de Asociere cu Uniunea Europeana - partea politica.

Ucraina va semna, joi, partea politica a Acordului de Asociere cu Uniunea Europeana, iar ceremonia este programata pentru aceasta dimineata, potrivit site-ului oficial al Comisiei Europene. Astazi vom semna un acord politic care va aduce Ucraina mai aproape de UE. Aceasta este alegerea democratica pe care a facut-o Ucraina. Este intentia noastra ferma de a semna celelalte parti ale acordului, in timp util. Europa se angajeaza sa ajute Ucraina sa-si consolideze suveranitatea teritoriala si .

Uniunea Europeana intentioneaza sa trimita cateva sute de observatori in Ucraina

Uniunea Europeana intentioneaza sa trimiaa intr-un timp cat mai scurt aproximativ cateva sute de observatori internationali in Ucraina, in afara cadrului OSCE, pentru a se asigura ca nicio minoritate nu este supusa persecutiilor, a anuntat de curand o sursa din cadrul Uniunii, relateaza AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )