Libnet.ro
UNICEF

06:00

Angela Merkel: Uniunea Europeana va extinde lista cu oficialii rusi vizati de sanctiuni

B1 B1,
Angela Merkel: Uniunea Europeana va extinde lista cu oficialii rusi vizati de sanctiuni

Uniunea Europeana va extinde lista cu oficiali rusi si ucraineni prorusi vizati de interzicerea vizelor si blocarea conturilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, citata de AFP. La Consiliului European care. continuă pe B1

inainte de inceperea summit-ului UE, Angela Merkel declara ca Europa va extinde lista cu oficialii rusi sanctionati

Uniunea Europeana va extinde lista cu oficiali rusi si ucraineni prorusi vizati de interzicerea vizelor si blocarea conturilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, care a asigurat ca sanctiunile economice impotriva Rusiei sunt in continuare posibile, in cazul escaladarii situatiei, relateaza AFP.

UE va extinde lista cu oficialii rusi vizati de sanctiuni

Uniunea Europeana va extinde lista cu oficialii rusi si ucraineni prorusi vizati de interzicerea vizelor si blocarea conturilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, care a asigurat ca sanctiunile economice impotrica Rusiei sunt in continuare posibile, in cazul escaladarii situatiei.

Merkel: UE va extinde lista cu oficialii rusi vizati de sanctiuni.

Uniunea Europeana va extinde lista cu oficiali rusi si ucraineni prorusi vizati de interzicerea vizelor si blocarea conturilor, a anuntat cancelarul Angela Merkel, care a asigurat ca sanctiunile economice impotriva Rusiei sunt in continuare posibile, in cazul escaladarii situatiei, relateaza AFP, citata de Mediafax. La Consiliului European care incepe azi joi -n. r. ), sefii de stat si de Guvern din UE vor aproba sanctiunile decise in urma cu doua saptamani . ) Printre acestea se afla si .

Angela Merkel anunta extinderea listei responsabililor rusi sanctionati de UE si lasa deschisa usa pentru sanctiuni economice

Uniunea Europeana va extinde lista responsabililor rusi si a ucrainenilor pro-rusi afectati de interdictia de vize si de inghetarea averilor, a anuntat joi cancelarul german Angela Merkel, lasand deschisa usa pentru sanctiuni economice in caz de escaladare a crizei, scrie AFP.

Uniunea Europeana a decis sanctiuni impotriva a 21 de oficiali rusi si ucraineni

Uniunea Europeana a decis sa suspende acordarea vizelor de calatorie si a pus sechestru pe bunurile a 21 de oficiali din Rusia si Ucraina, in urma referendumului din Ucraina, anunta BBC. Cei afectati sunt.

Statele Unite si Uniunea Europeana au decis sanctiuni impotriva mai multor oficiali rusi si ucraineni

Uniunea Europeana a decis sa suspende acordarea vizelor de calatorie si a pus sechestru pe bunurile a 21 de oficiali din Rusia si Ucraina, in urma referendumului din Ucraina, anunta BBC. Cei afectati sunt.

Angela Merkel: Alipirea Crimeei la Rusia este contrara dreptului international

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat marti ca alipirea Crimeei la Rusia, decisa printr-un acord istoric semnat de presedintele Vladimir Putin si conducerea peninsulei, este contrara dreptului .

Uniunea Europeana intentioneaza sa trimita cateva sute de observatori in Ucraina

Uniunea Europeana intentioneaza sa trimiaa intr-un timp cat mai scurt aproximativ cateva sute de observatori internationali in Ucraina, in afara cadrului OSCE, pentru a se asigura ca nicio minoritate nu este supusa persecutiilor, a anuntat de curand o sursa din cadrul Uniunii, relateaza AFP.

Hollande: Uniunea Europeana a anulat summitul cu Rusia prevazut in iunie

Uniunea Europeana a decis sa anuleze summitul prevazut in iunie cu Rusia, ca reactie fata de alipirea Crimeei de catre Moscova, a anuntat joi presedintele francez Francois Hollande. Exista o suspendare a.

Vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca primarii incompatibili ar putea fi salvati de Uniunea Europeana

Prezent la Alexandria cu prilejul investirii noului prefect de Teleorman, vicepremierul Liviu Dragnea a vorbit despre situatia primarilor incompatibililor. Potrivit acestuia, Uniunea Europeana a trimis un document prin care se exprima in favoarea participarii primarilor in Consiliile de Administratie si Adunarile Generale ale unitatilor aflate in subordinea primariilor. Guvernul pregateste schimbarea legislatiei.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )