Libnet.ro
UNICEF

06:15

UPDATE. Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea de inregistrare a PMP ca partid politic. Basescu: Vom face plangere la CEDO!

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea de inregistrare a PMP ca partid politic. Basescu: Vom face plangere la CEDO!

Miscarea Populara nu poate fi inregistrata in Registrul Partidelor Politice. Traian Basescu spune ca situatia este una fara precedent si ca nu se astepta. Fostul presedinte a declarat vineri ca PMP va face plangere la CEDO pentru implicare abuziva a statului in inregistrarea unui partid. Basescu spune ca la alegerile locale se va candida ub numele PMP si cu simbol marul. continuă pe România Liberă

UPDATE. Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea lui Traian Basescu de inregistrare a PMP ca partid politic. Cum a reactionat fostul presedinte

Miscarea Populara nu poate fi inregistrata in Registrul Partidelor Politice. Traian Basescu spune ca situatia este una fara precedent si ca nu se astepta. Fostul presedinte spune ca la alegerile locale se va candida ub numele PMP si cu simbol marul.

Curtea de Apel Bucuresti a respins cererea de inregistrare a PMP ca partid politic. Ce motiv au magistratii

Miscarea Populara nu poate fi partid politic. Magistratii au motivat ca numele si sigla partidului seamana prea mult cu cele ale Fundatiei Miscarea Populara.

George Becali va fi reaudiat la Curtea de Apel Bucuresti in dosarul lui Puiu Popoviciu. Latifundiarul este acuzat de marturie mincinoasa in acest caz

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis, joi, sa admita cererea procurorilor DNA de a-l reaudia pe George Becali in dosarul in care omul de afaceri Gabriel Popoviciu este judecat pentru complicitate la abuz in serviciu si dare de mita in legatura cu retrocedarea unui teren din zona Baneasa.

Interceptarile SRI, pastrate de Curtea de Apel Bucuresti in dosarul lui Dragos Basescu

Curtea de Apel Bucuresti a inregistrat o premiera. Este prima instanta care a mentinut intr-un dosar probele stranse prin interceptari SRI, dupa ce Curtea Constitutionala a stabilit ca implicarea tehnica a serviciului de informatii in dosarelle penale contravine legii fundamentale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )