Libnet.ro
UNICEF

17:15

Traian Berbeceanu: Protestele sunt despre adevar si dreptate, despre justitie independenta. Amin!

Adevărul Adevărul,
Traian Berbeceanu: Protestele sunt despre adevar si dreptate, despre justitie independenta. Amin!

Sute de oameni au iesit, din nou, pe strazile din orasele Hunedoarei, pentru a protesta fata de ordonanta de modificare a Codului Penal. Taian Berbeceanu s-a numarat printre cei care i-au sustinut pe participantii la mitinguri. Fostul sef al BCCO Alba a avut un mesaj pentru cei din conducerea tari. continuă pe Adevărul

Traian Berbeceanu vrea REVOLUTIE: Am ajuns pe fundul prapastiei. TICALOSIE

Dupa ce Guvernul a dat Ordonantele de Urgenta pe Justitie, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, Traian Berbeceanu, a transmis un mesaj deloc bland la adresa.

Traian Berbeceanu, despre ordonanta de modificare a Codului Penal: Romania a ajuns pe fundul prapastiei. Este o ticalosie!

Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, a transmis un mesaj vehement impotriva deciziei Guvernului de modificare a Codului Penal, prin ordonanta de urgenta, act normativ care i-ar putea scapa pe fostii sai anchetatori de la DIICOT de inchisoare.

Firea acuza ca protestele sunt ilegale. Primarul General: De regula primesc informatii clasificate pe acest subiect. De aceasta data nu am primit

Gabriela Firea, Primarul general, s-a plans chiar in timpul protestelor de miercuri seara ca aceste manifestatii nu sunt legale si ca ele au fost validate chiar de la cel mai inalt nivel al.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )